Populære sporter
All sport
Vis alt

Hevder Salzburg ønsker Thorstvedt

Christine Skarstein Olsen

Oppdatert 10/12/2019 klokken 18:55 GMT+1

Vikings Kristian Thorstvedt (20) skal være ønsket av den østerrikske storklubben RB Salzburg. I så fall blir han lagkamerat med Erling Braut Haaland (19).

Thorstvedt

Foto: Scanpix

  • Hvem får siste plass i Eliteserien: Se Lillestrøm - Start onsdag kl. 19.00 på Eurosport Player, Dplay og Eurosport Norge. Sikre deg tilgang her!
Det er Aftenbladet som kan erfare at Salzburg har kommet med en konkret forespørsel til Viking. Avisen skriver videre at agenten Jim Solbakken er i Østerrike for å diskutere overgang.
– Vi har ikke fått noen konkrete bud ennå, men vi er stolte av at det finnes interesse for våre spillere. Våre spillere skal ha ambisjoner om større klubber i utlandet, sier daglig leder i Viking Eirik W. Henningsen til avisen.
Kristian Thorstvedt har hatt en solid sesong med Viking og noterte seg for 10 mål i Eliteserien. Han var også med å spille Viking til cupgull søndag.
Tidligere i år mente Eurosport-ekspert Joacim Jonsson at Thorstvedt var en av de ti heteste salgsobjektene under 21 år.
– Litt vårens komet, men Thorstvedt har ikke vært like het i høst som under våren. Men han er fortsatt interessant for europeiske klubber. Har en ekstremt god forståelse og gjør det meste rett med og uten ball. Synes dog ikke at han løper like mye som tidligere og der må han opp på hesten igjen. Har en fysikk som gjør han ekstra interessant. Bør selges senest neste sommer med tanke på kontraktslengden, sa Jonsson.
Skulle Thorstvedt ende opp i Salzburg, blir han lagkamerat med Haaland. Den 19 år gamle spissen har vært en sensasjon i Østerrike denne sesongen og står med 27 mål på 21 kamper. Han har nest flest mål i Champions League-gruppespillet, kun bak Robert Lewandowski hos Bayern München.
Ifølge Aftenbladet vil prisen eventuelt være på minimum 10 millioner kroner dersom Thorstvedt blir solgt.
(Eurosport.no/©NTB)
Sett denne?
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame