Tromsø har signert midtstopperen Anders Jenssen fra Tromsdalen. Det bekrefter klubben på sin hjemmeside.
Spilleren har signert en ettårskontrakt med Eliteserie-laget og blir fotballspiller på heltid. 25-åringen har jobbet hos Ernst & Young mens han har spilt i TUIL, men har fått til en avtale som gjør at han nå kan ta steget opp til Eliteserien.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
– Selvfølgelig har ønsket mitt vært at jeg skulle få spille på høyest mulig nivå, og her i Nord-Norge er det ikke så mange alternativer. Man higer etter å ta det neste steget og det lå i tankene mine jo høyere nivå man spiller, dess større muligheter er det å ta det neste steget. Jeg er her for å spille kamper og det er et nytt steg for meg sportslig å få prøve seg i Eliteserien, så jeg gleder meg bare til å ta nye steg i en fin hverdag, sier Jenssen til klubbens hjemmeside.
Forrige sesong var han en av lagets nøkkelspillere da Tromsdalen sikret seg 7. plass i OBOS-ligaen. Sportssjef Svein-Morten Johansen utelukker ikke at det blir en lengre kontrakt på sikt.
– Det kan være en fordel for begge parter at vi starter med en kortsiktighet. For Tromsø trenger vi mer tid på å reise finansiering på en lengre kontrakt. For Anders vil det ligge muligheter for en lengre og bedre kontrakt hvis han gjør det bra i år, sier Johansen.
FOTO: Tromsø IL
Sett denne?
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03