KRISTIANSUND (Eurosport.no):
Det er ingen hemmelighet at Kristiansund har vært på jakt etter en angriper den siste tiden.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
Nå kan de ha funnet løsningen.
Thomas Amang viste seg i hvert fall frem på trening en drøy uke før seriestart. Sportslig leder Kenneth Leren bekrefter overfor Eurosport.no at det jobbes med en avtale.
– Det er en spiller vi kjenner godt fra Molde. Vi har spilt mot han flere ganger tidligere. Nå kom muligheten for å få han hit på trening og da tenkte vi at det var greit å gjøre det, så får han møte trenerteam og spillerne, så får vi se hvordan det ender, sier Leren til Eurosport.no.
– Hvor nært er dere å signere Amang?
– Det er noe vi jobber med. Det må vi erkjenne ettersom han var vært på trening hos oss, men det er ikke noe som er i boks ennå, sier han.
Se Amang på trening her (saken fortsetter under):

Ønskes med i treningskamp

Søndag spiller Kristiansund en treningskamp mot Aalesund. Kampen skulle opprinnelig vært spilt lørdag, men ble utsatt på grunn av værforholdene. Trolig kan Amang vise seg frem for KBKs hjemmesupportere i det som blir generalprøven før Eliteserie-sesongen sparkes i gang.
– Vi håper at han har muligheten til å være med på den, så vil vi jobbe videre og se om det er mulig å få til en avtale, sier Leren.
Flamur Kastrati sliter med en strekkskade og er tvilsom til serieåpningen. Spissen deltok ikke på lørdagens fellestrening.
(Se hvorfor Leren mener Amang passer i KBK. Saken fortsetter under):

Diskuterer låneavtale

KBKs sportslige leder bekrefter at det er en låneavtale de diskuterer med Molde.
Amang smilte bredt under store deler av treningen og ble tatt godt vare på av blant andre Amidou Diop. De to kjenner hverandre fra tiden i Molde.
– Han er en strålende spiller. Han kan gjøre mye bra for oss. Han er en veldig god spiller, sier Diop.
Midtbanemannen sier han har snakket varmt om Kristiansund og at de to har snakket om dette i noen uker.
– Det er først og fremst en flott by. De har hyggelige folk og de ansatte er hyggelige. Slik jeg kjenner han vil han like det, sier Diop om Amang.
Molde-spissen har vært skadeforfulgt og ikke fått det gjennombruddet man forventet. Tidligere i uken ble det klart at Erling Moe henter Ohi fra Stabæk.
Kristiansund serieåpner borte mot Viking. Alt fra Eliteserien vises på Eurosport Player.
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03