Saken ble først omtalt av Avisa Nordland lørdag. Overfor Eurosport.no bekrefter sportssjef Aasmund Bjørkan den nedslående nyheten.
– Nå blir det en syretest for klubben. Det er utrolig leit for Victor som er en ung gutt som nettopp har flyttet til et nytt kontinent, og nå får han en slik skade. Nå skal vi som klubb ta godt vare på ham og gjøre alt vi kan for å hjelpe og støtte, sier Bjørkan, og legger til:
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
– Det er rett og slett brutalt.

Kupen i fjor

Det var i treningskampen mot Brann for en uke siden at angrepsspilleren var uheldig i en landing der foten ga etter. Sportssjefen forteller at spissen ble svært fortvilet etter å ha mottatt den nedslående beskjeden lørdag.
– Selvsagt ble han fortvilet. Han har nylig flyttet hit for å spille fotball og kjenner ikke så mange her i Bodø ennå. Det er en knalltøff beskjed å få for hvem som helst, men litt spesielt i dette tilfellet.
Kort tid før forrige sesong led Endre Kupen samme skjebne. Også han hadde nettopp signert for klubben, før han pådro seg den samme skaden kort tid før seriestarten 2018. Kupen har nettopp returnert til treningsfeltet, og er neppe hundre prosent før nærmere sommeren.

– Trasig

Bjørkan erkjenner at klubben står i en vanskelig situasjon hva gjelder spissplassen.
– Klart det er trasig for oss. Skader er aldri beleilig, men her er det snakk om en nøkkelspiller og rett før seriestart. Det samme skjedde i fjor, og da klarte vi oss bra. Vi tror og håper vi kommer til å fikse det på en god måte i år igjen. Men det viktigste nå er å ta vare på Victor, sier han.
Samtidig bekrefter sportssjefen at han nå skal jobbe beinhardt for å hente en ny spiss til klubben før overgangsmarkedet stenger 1. april.
– Vi som jobber med logistikken skal jobbe etter en ny spiss som kan dekke spissplassen sammen med Herrem. En hendelse som dette gjør at vi intensiverer spissjakten. Tampen begynner å brenne litt, sier Aasmund Bjørkan.
Sett denne?
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03