Scanpix

Forlenger med suksesstreneren

Forlenger med suksesstreneren

11/07/2019 13:59Oppdatert 11/07/2019 14:36

Bodø/Glimt og Kjetil Knutsen er enige om å forlenge kontrakten.

Eurosport Player: Kjøp abonnement her

Direkte på Eurosport

Kjetil Knutsen fortsetter som Bodø/Glimt-trener etter en sterk vårsesong. I utgangspunktet hadde bergenseren kontrakt med gultrøyene ut 2019-sesongen.

Nå er den forlenget med tre år frem til juni 2022. Det bekreftet Glimt på en pressekonferanse torsdag. Også trener Morten Kalvenes signerte ny kontrakt.

– Først og fremst vil vi takke for tilliten. Det å være så privileger å få jobbe i en Eliteserie-klubb er ikke alle forunt, vi har veldig tro på den veien vi går og et av suksesskriteriene er kontinuitet. Vi føler vi er på vei til noe. Vi har fortsatt en vei å gå, men vi må utvikle oss. Det er et lagarbeid, sammen med en utrolig flott spillergruppe, som jobber hardt og er sulten på å bli bedre. Summen av det gjør at det er med stolthet at vi står her i dag og får lov til å være med et stykke videre sammen med en veldig flott klubb og flotte mennesker, sa Knutsen til pressen.

Glimt er årets store overraskelse i Eliteserien og ligger på 3. plass med 26 poeng, men har to kamper tilgode på Molde som ligger på toppen fire poeng foran.

Knutsen tok over som hovedtrener foran 2018-sesongen da Aasmund Bjørkan ble sportslig leder i klubben. I fjor endte Glimt på en 11. plass. Knutsen kom til Bodø foran 2017-sesongen.

Video - Runde 15: Marcus P-oppsigelse, Sarpsborg i nedrykkstrøbbel og Melgavis-straff

01:16:34
0
0