Oppdatert 24/03/2019 klokken 21:04 GMT+1

Haugesunds Ben Karamoko ble båret av banen i treningskampen mot Viking søndag kveld.

Ben Karamoko

Kort tid ut i treningskampen mellom Viking og Haugesund ble Ben Karamoko skadet. Han ble liggende på bakken og det ble signalisert at han trengte hjelp. Kort tid etterpå ble han båret av banen.
Også Haugesunds Avis, som sammen med Stavanger Aftenblad sendte kampen, har omtalt saken. På sending ble det sagt at FKH-spilleren hadde fått kneskålen ut av ledd. Dette var også den første diagnosen på klubbens hjemmeside etter kampen.
– Han fikk totalruptur av patellarsenen og blir operert i morgen. Hele sesongen ryker nok sannsynligvis, skriver Haugesunds fysio, Ørjan Sørhus i en SMS til Eurosport søndag kveld.
Viking vant kampen mot Haugesund 4-0 etter scoringer av Viljar Vevatne, Zlatko Tripic, Ylldren Ibrahimaj og Zymer Bytyqi.

Flere generalprøver søndag

Det var flere Eliteserielag som møttes for å spille en siste treningskamp før sesongen sparkes i gang neste helg.
Tromsø - Bodø/Glimt: 2-4
Det ble tap for Tromsø da de tok i mot Bodø/Glimt i søndagens treningskamp. To scoringer av Mikael Norø Ingebrigtsen og Kent-Are Antonsen var ikke nok for å slå Bodø/Glimt.
Gjestene tok ledelsen etter et kvarter etter scoring av Vegard Leikvoll Moberg. Han scoret også det andre målet. Før pause satte også Amor Layouni inn 3-0, før Leikvoll Moberg scoret sitt tredje.
Kristiansund - Aalesund: 1-0
Det så lenge ut til at kampen mellom KBK og Aalesund skulle ende målløs. Men på overtid satte KBKs Erlend Sivertsen inn kampens eneste mål og dermed ble det seier til hjemmelaget.
Ranheim - GIF Sundsvall: 1-1
Også i Ranheims generalprøve tok det lang tid før det første målet kom. Etter 70 minutter satte Ola Solbakken inn 1-0, før Sundsvall utlignet kort tid etterpå.