Det er til Haugesunds Avis at Grindhaug tirsdag langer ut mot RBK i forbindelse med deres jakt på FKH-spiss Ibrahima Wadji.
Mandag meldte VG at trønderne skal ha lagt inn et bud på mellom sju og åtte millioner kroner, noe Eurosport.no også har fått opplyst er tilfellet.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
Dagen derpå går FKH-treneren hardt ut mot RBKs måte å håndtere saken på. Grindhaug liker svært dårlig at budet har nådd offentligheten.
– Jeg synes det er totalt unødvendig. Jeg har ikke sans for det. Enten har Stig Inge (Bjørnebye) nå valgt en annen strategi enn han har gjort de tre siste årene, eller så er et det en annen som kjører strategien der oppe, sier Grindhaug til lokalavisen.
Bjørnebye ønsket ikke å kommentere saken. RBK-trener Eirik Horneland har ikke besvart henvendelsen fra Eurosport.no.

Wadji: – Vet ikke hva som skjer

Til tross for at interessen nå er kjent, tror ikke Grindhaug det vil påvirke spissen. Wadji ble selv informert av lagkameratene om budet, og på spørsmål om han kunne tenke seg å spille for RBK svarer han følgende til Haugesunds Avis:
– Nå er jeg FKH-spiller. Jeg liker meg her, så vet jeg ikke hva som skjer i framtiden. Jeg likte å spille under Eirik, men jeg liker også Jostein veldig godt.
Wadji sier også at han foreløpig ikke har snakket med agenten sin, men at han sannsynligvis vil gjøre det senere i dag.
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03