Populære sporter
All sport
Vis alt

FKH-sjefen fyrer løs mot RBK

Espen Blaker

Oppdatert 18/06/2019 klokken 19:33 GMT+2

Jostein Grindhaug har lite til overs for at RBKs Wadji-interesse kom ut i offentligheten.

Jostein Grindhaug

Foto: Scanpix

Det er til Haugesunds Avis at Grindhaug tirsdag langer ut mot RBK i forbindelse med deres jakt på FKH-spiss Ibrahima Wadji.
Mandag meldte VG at trønderne skal ha lagt inn et bud på mellom sju og åtte millioner kroner, noe Eurosport.no også har fått opplyst er tilfellet.
Dagen derpå går FKH-treneren hardt ut mot RBKs måte å håndtere saken på. Grindhaug liker svært dårlig at budet har nådd offentligheten.
– Jeg synes det er totalt unødvendig. Jeg har ikke sans for det. Enten har Stig Inge (Bjørnebye) nå valgt en annen strategi enn han har gjort de tre siste årene, eller så er et det en annen som kjører strategien der oppe, sier Grindhaug til lokalavisen.
Bjørnebye ønsket ikke å kommentere saken. RBK-trener Eirik Horneland har ikke besvart henvendelsen fra Eurosport.no.

Wadji: – Vet ikke hva som skjer

Til tross for at interessen nå er kjent, tror ikke Grindhaug det vil påvirke spissen. Wadji ble selv informert av lagkameratene om budet, og på spørsmål om han kunne tenke seg å spille for RBK svarer han følgende til Haugesunds Avis:
– Nå er jeg FKH-spiller. Jeg liker meg her, så vet jeg ikke hva som skjer i framtiden. Jeg likte å spille under Eirik, men jeg liker også Jostein veldig godt.
Wadji sier også at han foreløpig ikke har snakket med agenten sin, men at han sannsynligvis vil gjøre det senere i dag.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame