Håkon Evjen har vært en åpenbaring for et sprudlende Glimt-lag denne sesongen. I sommervinduet skal Glimt ha mottatt et bud på 20 millioner for juvelen fra AZ, men klubben sa nei til å selge.
Nå tyder mye på at det blir en overgang for stortalentet. Etter det Eurosport.no erfarer er 19-åringen på plass hos AZ mandag, trolig for å fullføre en overgang.
UEFA Europa Conference League
Glimt kan møte Leicester – sjekk listen med mulige motstandere
09/12/2021 PÅ 22:35
Konfrontert med opplysningene om at Evjen skal være på plass i Nederland, er sportssjef Aasmund Bjørkan ordknapp.
– Jeg har ingen kommentar rundt spillerlogistikken. Det kan skje ting om en uke, en måned, etter sesongen eller om et år. Logistikken er løpende hos oss. I så måte har Deadline Day utspilt sin rolle, det er ikke slik at klubber henter fem spillere på overgangsvinduets siste dag. Det er helt motsatt, nå jobber man med ting året rundt, sier Bjørkan til Eurosport.no.
Eurosport.no har vært i kontakt med Håkon Evjen mandag, men Glimt-spilleren ville ikke gi noen kommentar da. Siden overgangsvinduet er stengt, kan en overgang tidligst skje i januar.
Unggutten har scoret ti mål og har to målgivende hittil i sesongen og har vært en sterk bidragsyter til at Bodø-laget ligger i gullkampen.
I AZ vil Håkon Evjen bli lagkompis med Jonas Svensson og Fredrik Midtsjø.
UEFA Europa Conference League
Mourinho tok siste stikk – gruppeseieren røk for Glimt
09/12/2021 PÅ 19:40
Eliteserien
Glimt-spilleren tatt på senga av Knutsens idé: – En spennende tanke
05/12/2021 PÅ 09:55