Håkon Evjen har vært en åpenbaring for et sprudlende Glimt-lag denne sesongen. I sommervinduet skal Glimt ha mottatt et bud på 20 millioner for juvelen fra AZ, men klubben sa nei til å selge.

OBOS-ligaen
Utlignet på dramatisk vis på overtid i toppkampen: – Det er tungt
18/10/2020 PÅ 14:58

Nå tyder mye på at det blir en overgang for stortalentet. Etter det Eurosport.no erfarer er 19-åringen på plass hos AZ mandag, trolig for å fullføre en overgang.

Konfrontert med opplysningene om at Evjen skal være på plass i Nederland, er sportssjef Aasmund Bjørkan ordknapp.

– Jeg har ingen kommentar rundt spillerlogistikken. Det kan skje ting om en uke, en måned, etter sesongen eller om et år. Logistikken er løpende hos oss. I så måte har Deadline Day utspilt sin rolle, det er ikke slik at klubber henter fem spillere på overgangsvinduets siste dag. Det er helt motsatt, nå jobber man med ting året rundt, sier Bjørkan til Eurosport.no.

Eurosport.no har vært i kontakt med Håkon Evjen mandag, men Glimt-spilleren ville ikke gi noen kommentar da. Siden overgangsvinduet er stengt, kan en overgang tidligst skje i januar.

Unggutten har scoret ti mål og har to målgivende hittil i sesongen og har vært en sterk bidragsyter til at Bodø-laget ligger i gullkampen.

I AZ vil Håkon Evjen bli lagkompis med Jonas Svensson og Fredrik Midtsjø.

OBOS-ligaen
Skal følge i fetterens fotspor: Disse rådene har han fått av Haaland
17/10/2020 PÅ 21:48
Eliteserien
Revansjesugent Molde påførte Glimt årets første tap etter fæle tabber: – Unnskyld
17/10/2020 PÅ 20:22