Tidligere i dag kunne Daily Mail melde at Manchester City var interessert i å få en overgang for Håkon Evjen fra januar.
Unggutten har vært et attraktivt mål for mange klubber, og også AZ Alkmaar har snust på kantspilleren.
Fotball
Medier: To Brasil-profiler ferdigspilt i fotball-VM
14 MINUTTER SIDEN
Etter det Eurosport erfarer så skal Bodø/Glimt ha avslått et bud på 20 millioner kroner fra den nederlandske klubben, som allerede har nordmenn som Jonas Svensson og Fredrik Midtsjø i stallen.
– AZ Alkmaar høres ut som en fryktelig fin kombo for Håkon Evjen. Midt i blinken. Han kommer da til en klubb som vil være med å utvikle han og han passer perfekt inn i spillestilen, sier Joacim Jonsson.
Han mener også det ville vært et bra mellomsteg for Evjen.
– Jeg er overrasket over at Glimt ikke selger for den summen med en videresalgsklausul, for tar han steget der og går videre. Da er det ikke 20 millioner, men kanskje en null til. Han har bare levert en halv sesong på toppnivå. Og at man skal tro at man skal heve enorme summer på en spiller som bare er 19 år er litt naivt og kanskje litt grådig, sier han.
Sportssjef Aasmund Bjørkan kunne tidligere i dag bekrefte at det hadde vært bud på 19-åringen.
– Ja, Håkon er en spiller mange legger merke til. Han har hatt en flott sesong, og er en type mange synes er spennende. Jeg kan bekrefte at det har vært interesse rundt Håkon over en lengre periode. Men nå stenger ikke det internasjonale vinduet i dag, så det er par dager igjen. Men ja, det er interesse rundt Håkon, sier Aasmund Bjørkan til Eurosport.
– Ja, det er konkrete bud. Det er klubber som har lyst til å ha Evjen i troppen, ja, fortsetter han.
– Så dere har avslått bud?
– Ja.
Kantspilleren har vært en liten åpenbaring denne sesongen og står med 9 mål og 2 assist i den gule trøya.
Sett denne?
Eliteserien
Stortalentet skal på nytt opphold i gigantklubb: – Det har vi ingenting imot
3 TIMER SIDEN
VM
FIFA: Mållinjeteknologi godkjente Japans omdiskuterte vinnermål mot Spania
18 TIMER SIDEN