En lang Eliteserie-sesong nærmer seg slutten.
Molde er blitt seriemester, mens det ennå er vidåpent om hvem som rykker ned.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
Under Fotballfesten 2. desember skal prisen for årets spiller i Eliteserien, OBOS-ligaen og Toppserien deles ut. Håkon Evjen har markert seg denne sesongen i Eliteserien og er solgt til AZ Alkmaar.
Han er sammen med Magnus Wolff Eikrem og toppscorer Torgeir Børven nominert til prisen for årets spiller i Eliteserien. Under ser du alle de nominerte.
Dette er kandidatene i Eliteserien:
Magnus Wolff Eikrem (Molde)
Wolff Eikrem har ledet Molde til et nytt seriegull, det første for klubben siden 2014. Etter Wolff Eikrems tilbakekomst til Molde i 2018, har han vært en av Eliteseriens beste spillere.

Torgeir Børven (Odd)
Børven har bøttet inn mål for et medaljejagende Odd. Han er har allerede kommet opp i 20 seriemål, noe som ingen spillere fra Eliteserien har gjort siden 2015. Mye skal til for at Børven ikke stikker av med toppscorertittelen i Eliteserien 2019.

Håkon Evjen (Bodø/Glimt)
Evjen er Eliteseriens nye stjerneskudd, og har hatt sitt store gjennombrudd i 2019. Evjen har til tider herjet i årets sesong i Eliteserien, noe som blant annet har resultert i proffkontrakt med AZ Alkmaar og en sannsynlig medalje til overraskelseslaget Bodø/Glimt.
Dette er kandidatene til årets spiller i OBOS-ligaen:
Enric Valles (Sandefjord)
Valles er en spiller som for mange går under radaren, men som har hatt en veldig god sesong for Sandefjord. En elegant spiller som sjelden taper ballen. Hjerte i laget til Sandefjord. Spiller alltid, og er aldri dårlig.

Niklas Castro (Aalesund)
Castro har hatt en strålende sesong for Ålesund, som har resultert i opprykk, 17 seriemål og plass på det Chilenske landslaget. Castro har vært en nøkkelspiller for Ålesund som har satt ny poengrekord i OBOS- ligaen.

Aron Sigurdarson (Start)
Sigurdarson har under Joey Hardarson slått ut i full blomst. Islendingen har vært Starts store poengkonge og har på egenhånd avgjort flere enkeltkamper denne sesongen.
Dette er kandidatene i Toppserien:
Kennya Cordner (Sandviken)
Har vært Sandvikens ledestjerne denne sesongen. En anvendelig spiller med teknisk briljans, som kan straffe enhver motstander. I siste serierunde avgjorde hun kampen om toppscorertittelen, og troner øverst med 17 scoringer i Toppserien.

Synne Jensen (Røa)
Jensen har tatt store steg på den sportslige fronten i sin første sesong for Røa. Med sine 16 scoringer har hun vært med i kampen om toppscorertittelen hele sesongen, og troner øverst i poengligaen i Toppserien med et stort gap ned til neste spiller på listen.

Sherida Spitse (Vålerenga)
Vålerengas kaptein holder høyt internasjonalt nivå, og sommerens VM-finalist har ledet hovedstadslaget gjennom en strålende sesong rent sportslig. Spitse har kvaliteter på en nivå få andre i Toppserien kan matche, noe som har vært avgjørende for Vålerenga denne sesongen.
Sett denne?
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03