Populære sporter
All sport
Vis alt

Bodø/Glimt med helomvending

Oppdatert 17/10/2019 klokken 15:03 GMT+2

Glimt har besluttet at supporterne får slippe inn igjen på J-feltet til kampen mot Mjøndalen.

Bodø/Glimts Håkon Evjen

Foto: Scanpix

Bodø/Glimt og supporterklubben skal ha kommet til enighet og J-feltet skal igjen brukes i mandagens kamp mot Mjøndalen. Det var Avisa Nordland. som meldte om det først.
Klubben inviterte til pressekonferanse senere på dagen hvor de bekreftet at J-feltet var åpnet igjen til Mjøndalen-kampen.
– Vi har jobbet godt sammen med supporterne helt siden hendelsene mot Tromsø 29. september og frem til siste møtet på tirsdag. Vi har kommet fram til et dokument og en felles plattform for å sikre trygge arrangementer på Aspmyra i framtiden. Derfor har vi bestemt at J-feltet åpnes mot Mjøndalen på mandag, sier daglig leder i Glimt, Frode Thomassen
Thomassen er fornøyd med sammarbeidet med supporterklubben.
– Den situasjonen vi hadde under Tromsø-kampen har vi gått inn i på en god måte med suporterklubben og det er vi veldig glad for. Vi ønsker trygge og gode arrangementer på Aspmyra. Det er viktig for oss, sier han.
Han forteller videre at klubben og supporterklubben sammen har kommet frem til et dokument med sikkerhetstiltak for å sikre slike arrangementer.
I forrige uke så klubben seg nødt til å gå knallhardt til verks mot egne supportere, og stengte feltet etter bruk av pyro mot Tromsø og rasistiske tilrop. Flere bluss ble blant annet holdt svært nærme et stort banner som hadde en hel haug mennesker under.
Glimts supportere fikk heller ikke lov til å bruke TIFO (større bannere) på stadion resten av sesongen. I tillegg mistet J-feltet på Aspmyra muligheten til lagringsplass under tribunen, slik de hadde hatt fram til nå.
I tillegg ble tre supportere knyttet til pyrobruken. De ble utestengt fra kamper og arrangementer i Glimt-regi ut 2020-sesongen.
Klubben bekreftet på pressekonferansen at denne utestengelsen fortsatt gjelder.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame