egne hjemmesider gir styret i Bodø/Glimt blant annet følgende utsagn:
– Klubben ser seg nødt til å stenge J-feltet i påvente av at vi kan gjenopprette tillit til supporterne, slik at sikkerheten på stadion ivaretas på en god og tilfredsstillende måte.
Det kommer altså i kjølvannet av pyroen som ble fyrt av under derbyet mot TIL forrige serierunde. Flere bluss ble blant annet holdt svært nærme et stort banner som hadde en hel haug mennesker under.
UEFA Europa Conference League
Glimt kan møte Leicester – sjekk listen med mulige motstandere
09/12/2021 PÅ 22:35
Stengingen av J-feltet gjør at supporterne som vanligvis lager liv på Aspmyra blir spredd utover hovedtribunene.
Glimts supportere får heller ikke lov til å bruke TIFO (større bannere) på stadion resten av sesongen. I tillegg mister J-feltet på Aspmyra muligheten til lagringsplass under tribunen, slik de har hatt fram til nå.

Rasistiske tilrop

Styret har også vedtatt straff som går på et lite antall enkeltsupportere.
– Klubben har identifisert tre supportere som gjennomførte handlinger knyttet til bruk av pyro på Tromsø-kampen, samt rasistiske tilrop til enkelte Tromsø-spillere.
Der går de også knallhardt til verks:
– Disse personene er utestengt fra klubbens hjemmekamper og arrangementer i Glimt-regi ut 2020-sesongen. I den grad det skulle vise seg at flere var involvert i nevnte hendelser vil disse imøtese tilsvarende sanksjoner fra klubben.
Videre skrives det fra klubbens hold at man ønsker å evaluere samarbeidet med supporterklubben og sikre at lignende hendelser ikke skjer i framtiden.
Sett denne?
UEFA Europa Conference League
Mourinho tok siste stikk – gruppeseieren røk for Glimt
09/12/2021 PÅ 19:40
Eliteserien
Glimt-spilleren tatt på senga av Knutsens idé: – En spennende tanke
05/12/2021 PÅ 09:55