Straffen som sørget for at Rosenborg gikk opp i 3-1 ble den store snakkisen etter at Rosenborg slo Stabæk 3-2.
Det er ikke første gang dommeren kommer i fokus etter å ha dømt Stabæk denne sesongen.
Eliteserien
Eksperten slakter laget – treneren er ikke overrasket
21/11/2021 PÅ 12:23
Hagen kom også i fokus da Stabæk møtte Brann tidligere i år. Den gangen sendte han Jan Jönsson på tribunen på grunn av det de beskrev som høylytt klaging fra svensken, og da ble han beskyldt for å ha dårlig spilleforståelse fra Stabæk-leiren.
Rett etter kampen i dag kom det harde skyts fra både Inge André Olsen og Jan Jönsson, som var forbannet over den billige straffen som Even Hovland og Rosenborg fikk.
– Det er totalt uakseptabelt. Jeg håper den dommeren ikke blir satt til å dømme flere Stabæk-kamper. Det var kun noe av det sportssjef Inge André Olsen sa. Hele intervjuet kan du se her:
Tom Harald Hagen ble spurt om straffen etter kampen, og dette hadde han selv å si om situasjonen:
– Jeg har sett den kjapt på en mobiltelefon, og sånn jeg oppfatter den der ser den litt annerledes ut enn jeg opplevde den ute på banen. Ute på banen oppfatter jeg at keeperen hopper mer inn i spilleren enn det ser ut som det gjør på de bildene vi ser etterpå. Så hvis jeg hadde sett den sånn som jeg ser den nå så tror jeg ikke jeg hadde dømt straffe, sier han til Eurosport.
Når han blir konfrontert med ønsket om at han ikke bør få dømme Stabæk noe mer, ønsker han ikke å gi noen kommentar. Heller ikke Inge André Olsens påstand om at nivået på norske dommere er alt for dårlig ville han kommentere.
Eurosport har forsøkt å komme i kontakt med dommersjef i NFF, Terje Hauge, uten å lykkes.
Også Jan Jönsson var misfornøyd med Tom Harald Hagen og hans dommerteam i kveld. Hør hva han hadde å si her:
Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38
Eliteserien
Innbytteren sendte Nadderud til himmels og Stabæk opp på kvalikplass
31/10/2021 PÅ 18:59