Overgangen bekreftes på MFKs hjemmeside torsdag.
– Vi er utrolig godt fornøyd med at Ohi er klar. Dette er en gutt som kommer til å passe inn som hånd i hanske både på og utenfor banen her hos oss. Det er en spiller vi har ønsket hit lenge, og som vi er utrolige glade for at kommer til å bidra for Molde FK i 2019, sier Erling Moe til Moldefk.no.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
Overgangssummen skal etter det Eurosport.no kjenner til garantere Stabæk drøyt åtte millioner kroner. Spilleren har skrevet under på en treårskontrakt.
Spilleren reiste til Molde torsdag for å gjenomføre den medisinske testen, og for å bli enig om de siste detaljene om hans personlige kontrakt.
– Ohi blir en sentral spiller som kan være et alternativ på topp, skriver klubben.
Spilleren selv er glad for å spille for en klubb med ambisjoner om spill i Europa.
– Jeg er veldig glad for å komme hit, det er noe jeg gleder meg til. Molde er en toppklubb, og våre ambisjoner matcher. Både klubben og jeg ønsker å vinne noe og spille i Europa. Det blir godt å komme igang, sier Ohi til moldefk.no
På Twitter ble han presentert på denne måten:
Torsdag morgen var det først Romsdals Budstikke som skrev at Ohi nærmet seg en overgang fra Stabæk til Molde. Nå er altså kontrakten bekreftet signert.
Omoijuanfo kom til Stabæk foran 2016-sesongen og scoret blant annet to mål i den avgjørende kvalikkampen mot Jerv det året. I 2017 scoret han 17 ganger i Eliteserien og ble nummer to på toppscorerlista. Forrige sesong ble det åtte scoringer på toppnivå i ligaen.
Ohi kom med en avskjedsbeskjed til Stabæk-fansen på klubbens Twitter-konto etter at overgangen ble bekreftet.
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03