Fotball
Eliteserien

Bekrefter bud på flere nøkkelspillere

Del dette med
Kopiere
Del denne artikkelen

olsen

Foto: Eurosport

AvEspen Blaker | Sondre Skandsen
01/07/2019 på 15:17 | Oppdatert 01/07/2019 på 17:13

Stabæk ser ut til å gå en svært innholdsrik sommer i møte.

  • Se Strømsgodset – Stabæk fredag kl. 19.00 på Dplay og Eurosport Player. Få tilgang her!

BEKKESTUA (Eurosport.no):

Eliteserien

Tromsø rykket ned med for dårlig målforskjell: – Takk og god natt

01/12/2019 PÅ 18:49

Stabæk sliter sportslig denne sesongen, men likevel er klubbens unge spillerstamme hete på overgangsmarkedet. Sportssjef Inge André Olsen innrømmer at det er godt med aktivitet på kontoret om dagen.

– Det har vært hektisk ganske lenge, egentlig. Det har vært interesse og forhandlinger rundt Tobias Børkeeiet over en lengre periode. Det er også interesse for Franck Boli. Ronald Hernandez har gjort det bra i Copa America, så vi har fått merke at folk har fått med seg det, sier han til Eurosport.no.

– Er det snakk om konkrete bud?

– Jada, vi har noen bud i lomma nå på noen av de. Økonomisk sett begynner de å bli fornuftige, med tanke på at vi kanskje skal selge en spiller nå i sommer.

Børkeeiet nærmest overgang

Av salgsobjektene er det Børkeeiet som skal være nærmest en overgang til utlandet. Eurosport.no vet at 2-3 klubber har lagt inn bud og er i forhandlinger med Stabæk.

– Det er snakk om europeiske klubber, men ikke fra de aller største ligaene. Det å få en spiller til for eksempel Premier League er nærmest utenkelig etter min mening. Men det er bra klubber og bra ligaer, sier Olsen.

Selv om det er interesse for flere spillere, er sportssjefen klar på at det mest sannsynlig ikke forsvinner mer enn én ut portene på Nadderud i sommer.

– Nei, målet vårt er jo å komme styrket ut av overgangsvinduet. Det er jo på midtbanen vi kanskje har best dekning, så det er vel der vi har kommet lengst.

– Så Børkeeiet er kanskje det mest fornuftige salgsobjektet?

– Kanskje ikke det mest fornuftige, men det er klart at man har noen hensyn å ta, for eksempel økonomiske. I tillegg er jo Tobias en gutt som har vært her hele karrieren og nå har muligheten til å komme seg videre.

Jobber med å få inn nye fjes

Men selv om klubben kan ende opp med å selge sin kanskje største juvel, jobbes det også aktivt for å få inn nye fjes.

– Vi skal også hente spillere, og vi har jo allerede fått inn Yaw Amankwah. I tillegg ønsker vi å forsterke midtbaneleddet og angrepsrekka. En angrepsspiller takket nei til oss i dag (mandag), en spiller vi hadde holdt på med ganske lenge. Så har vi flere andre vi jobber med, så det kommer til å komme inn flere. Vi håper å kunne ha på plass noen nye fjes når vinduet åpner 1. august, sier Olsen.

Franck Bolis røde kort i cupen mot Viking var et hardt slagt for Bærums-klubben, som uten sin toppscorer gikk målløse av banen mot Ranheim søndag. Olsen innrømmer at klubben har vært uheldig med angrepsrekka denne sesongen.

– Når Boli får karantene så mangler vi en nøkkelspiller utpå der. Vi skulle gjerne hatt flere alternativer. I tillegg har Sindre Mauritz-Hansen vært ute med skade i hele år, en mann som vi hentet tilbake etter han scoret masse mål i OBOS-ligaen. Matthew Rusike har også vært ute med skade, en spiller som også kunne bidratt med målpoeng. Så vi har vært litt uheldige.

Fredag skal Stabæk ut i et livsviktig bunnoppgjør mot Strømsgodset. Den kampen ser du på Dplay og Eurosport Player kl. 19.00. Få tilgang her!

Står inne for dommerkritikken: – Kanskje på tide å bytte tone

00:02:07

Eliteserien

Elleville gledesscener etter at Eliteserie-plassen ble berget

01/12/2019 PÅ 18:12
Eliteserien

Må klare seg uten førstekeeperen i skjebnekampen

01/12/2019 PÅ 15:47
Relatert
FotballEliteserienStabækStrømsgodset
Del dette med
Kopiere
Del denne artikkelen

Siste nytt

OBOS-ligaen

Liverpool-legende har fått jobb i OBOS-klubb

FOR 3 TIMAR SIDAN

Siste videoer

Fotball

Fantasy FK: De beste spissvalgene, RBK-spilleren alle må ha og treningskampene

01:29:05

Mest populært

Indre Bane

Eliteserie- og OBOS-oppsett, Vegard Forren og RBKs Trondsen-problem

FOR 8 TIMAR SIDAN
Vis mer