Angrepsspilleren har 74 kamper for Molde og står med 35 scoringer mellom 2007 og 2009. Etter den tid har han vært innom Manchester United, Blackburn og Hannover før han nå er i Stoke. Denne sesongen rykket de ned fra Premier League.
Nå melder Romsdals Budstikke at 30-åringen ønsker seg tilbake til Molde om noen sesonger.
Eliteserien
Senket «storebror» med to effektive minutter: – Nå lukter de på edelt metall
29/08/2021 PÅ 17:56
– Selvfølgelig er det aktuelt, jeg vil gjerne det. Molde er for alltid i mitt hjerte, jeg elsker laget og alle folkene rundt klubben. Jeg håper det skjer, jeg håper Molde vil ta meg tilbake etter kontrakten. Jeg savner fansen og skal hjem en gang for å gi noe tilbake. Jeg ser fram til de årene, sier Mame Biram Diouf til Rbnett.
Senegaleserens kontrakt med Stoke går ut etter 2020-sesongen. Han er gift med Maria Orten som kommer fra Molde, og de har to døtre sammen.
Før det blir aktuelt med noe Molde-comeback skal han representere landet sitt i VM. Senegal danner gruppe H sammen med Japan, Colombia og Polen. Senegal spiller sin første VM-kamp mot Polen og Robert Lewandowski 19. juni.
I lagets tre siste treningskamper har han kommet inn som innbytter i to av dem. Han er lagkamerat med blant annet Liverpool-stjernen Sadio Mané.
Eliteserien
Reagerer sterkt på NFF-grep: – Det der høres helt sjukt ut
21/08/2021 PÅ 09:42
Eliteserien
Lå under 0-2 til pause for Molde – Viking-debutant senket tabellederne: – Det er galskap
15/08/2021 PÅ 18:04