Angrepsspilleren har 74 kamper for Molde og står med 35 scoringer mellom 2007 og 2009. Etter den tid har han vært innom Manchester United, Blackburn og Hannover før han nå er i Stoke. Denne sesongen rykket de ned fra Premier League.
Nå melder Romsdals Budstikke at 30-åringen ønsker seg tilbake til Molde om noen sesonger.
Eliteserien
Eriksen startet nedbetalingen: – Leker med motstanderne som om de er unger
07/08/2022 KLOKKEN 17:55
– Selvfølgelig er det aktuelt, jeg vil gjerne det. Molde er for alltid i mitt hjerte, jeg elsker laget og alle folkene rundt klubben. Jeg håper det skjer, jeg håper Molde vil ta meg tilbake etter kontrakten. Jeg savner fansen og skal hjem en gang for å gi noe tilbake. Jeg ser fram til de årene, sier Mame Biram Diouf til Rbnett.
Senegaleserens kontrakt med Stoke går ut etter 2020-sesongen. Han er gift med Maria Orten som kommer fra Molde, og de har to døtre sammen.
Før det blir aktuelt med noe Molde-comeback skal han representere landet sitt i VM. Senegal danner gruppe H sammen med Japan, Colombia og Polen. Senegal spiller sin første VM-kamp mot Polen og Robert Lewandowski 19. juni.
I lagets tre siste treningskamper har han kommet inn som innbytter i to av dem. Han er lagkamerat med blant annet Liverpool-stjernen Sadio Mané.
Eliteserien
Dominerte etter kontroversielt rødt kort: – Det er risikoen ved å legge seg i feltet
11/05/2022 KLOKKEN 18:53
OBOS-ligaen
Sandnes Ulf forsvarte tabelltoppen mot blodfattige Stabæk: – Fulgte planen til punkt og prikke
25/04/2022 KLOKKEN 17:56