SE ALT FRA ELITESERIEN PÅ EUROSPORT PLAYER
OSLO/SKIEN (Eurosport.no):
Underveis i Odds trening fredag gikk Lauritsen opp i en hodeduell. 20-åringen gikk umiddelbart i bakken. Der ble han liggende og holde seg til hodet.
Eliteserien
Dominerte etter kontroversielt rødt kort: – Det er risikoen ved å legge seg i feltet
11/05/2022 KLOKKEN 18:53
Det skaper hodebry for Fagermo.
– Jeg er ikke noe glad for det. Han fikk seg en smell i hodet. Man vet aldri hvordan det er. Han er den eneste spissen vi har nå fordi Torgeir Børven er skadet, så vi får ikke håpe Tobias ryker nå, sier Fagermo til Eurosport.no.
Børven ble skadet i kampen mot Rosenborg tidligere i måneden òg er ikke friskmeldt. Tanken var derfor at Lauritsen skulle få debuten fra start i Eliteserien.
– Han har blitt bedre og bedre, og får mer og mer kropp og erfaring til å kunne spille i Eliteserien, mener Fagermo.
Til Varden bekrefter treneren fredag ettermiddag at spissen er ute i minimum en uke.
(Se duellen hvor det går galt – saken fortsetter under):

Fleiper med Frode Johnsen-comeback

Tidligere har spissløsningen vært å sette unggutten Birk Risa inn på topp. Fagermo ønsker å unngå dette for å spille inn den tidligere Köln-spilleren i hans riktige posisjon.
– Birk er kant og er hentet inn som kantspiller. Han har stilt opp som spiss når vi ikke har hatt alternativer, men vi har ikke lyst til å gjøre det nå. Vi har lyst til å dyrke Birk der vi mener han er best og blir best for oss. Det er fortsatt tanken til kampen på mandag, sier Fagermo.
– Hva gjør du hvis Tobias er ute?
– Det må vi ta en diskusjon på. Peter Kovacs er vel 50 år, Frode Johnsen 45, Occéan 43. Vi får se om vi får børstet støv av en av de, flirer Fagermo.
Andre løsninger, som kanskje er mer realistiske, er ifølge Fagermo at de flytter opp en midtstopper eller bruker Martin Broberg på topp. Også Bilal Njie er en mulighet.
– Det blir en annen spisstype enn det jeg normalt spiller med. Vi spiller ikke med ti mann, det kan jeg love, sier Fagermo.
Kampen mot Sarpsborg 08 vises på Eurosport Player og MAX fra 18.30 på mandag.
Norgesmesterskapet
Thrilleravslutning da Molde tok seg videre til semifinale
20/03/2022 KLOKKEN 17:59
Eliteserien
Klarer ikke forklare hva som skjedde: – Våknet og tenkte «er det virkelig sant?»
31/10/2021 KLOKKEN 14:37