Spilleren som fant veien til nettmaskene hele 37 mål i løpet av 90 seriekamper for Aalesund i 2012 kan være på vei tilbake til Eliteserien, men denne ganen for klubben som ligger drøye 80 kilometer lengre nord, nemlig Molde.
Etter det Romsdals Budstikke kan erfare kan nemlig Leke James bli presentert som Molde-spiller i løpet av helgen. NRK kunne også melde fredag at nigerianeren er på plass i byen for å snakke med klubben.
Eliteserien
Eriksen startet nedbetalingen: – Leker med motstanderne som om de er unger
07/08/2022 KLOKKEN 17:55
James ble solgt til kinesiske Beijing Enterprises for 19 millioner. Men tiden i Kina ble ikke han hadde sett for seg. Store deler av 2017-sesongen gikk i vasken på grunn av skade og operasjon i hælen. Kontrakten med Bejing Enterprises var egentlig på tre år, men den ble terminert og nigerianeren er klubbløs. Dette gjør det mulig for Molde å hente spissen til tross for at det norske overgangsvinduet stengte 4. april.
– Vi jobber hele tida med å forsterke stallen, men jeg kommenterer ikke hva vi jobber med før noe eventuelt er klart, svarer Ole Gunnar Solskjær på spørsmål om Leke James til RBnett.
Molde har fått en god start på sesongen med sine 13 poeng og ligger på en andreplass på tabellen, tre poeng bak Brann som etter seks runder topper Eliteserien.
Eliteserien
Dominerte etter kontroversielt rødt kort: – Det er risikoen ved å legge seg i feltet
11/05/2022 KLOKKEN 18:53
Eliteserien
Høydramatisk da LSK klatret til toppen av tabellen: – Det smaker litt ekstra
18/04/2022 KLOKKEN 18:10