Populære sporter
All sport
Vis alt

Storscoreren på vei tilbake til Eliteserien – kan signeres utenfor overgangsvinduet

Marte Nyløkken Helseth

Oppdatert 28/04/2018 klokken 15:42 GMT+2

Den tidligere Aalesund-spilleren Leke James skal være på plass i Molde for å forhandle om en kontrakt med Eliteserie-klubben.

Leke James

Foto: Scanpix

Spilleren som fant veien til nettmaskene hele 37 mål i løpet av 90 seriekamper for Aalesund i 2012 kan være på vei tilbake til Eliteserien, men denne ganen for klubben som ligger drøye 80 kilometer lengre nord, nemlig Molde.
Etter det Romsdals Budstikke kan erfare kan nemlig Leke James bli presentert som Molde-spiller i løpet av helgen. NRK kunne også melde fredag at nigerianeren er på plass i byen for å snakke med klubben.
James ble solgt til kinesiske Beijing Enterprises for 19 millioner. Men tiden i Kina ble ikke han hadde sett for seg. Store deler av 2017-sesongen gikk i vasken på grunn av skade og operasjon i hælen. Kontrakten med Bejing Enterprises var egentlig på tre år, men den ble terminert og nigerianeren er klubbløs. Dette gjør det mulig for Molde å hente spissen til tross for at det norske overgangsvinduet stengte 4. april.
– Vi jobber hele tida med å forsterke stallen, men jeg kommenterer ikke hva vi jobber med før noe eventuelt er klart, svarer Ole Gunnar Solskjær på spørsmål om Leke James til RBnett.
Molde har fått en god start på sesongen med sine 13 poeng og ligger på en andreplass på tabellen, tre poeng bak Brann som etter seks runder topper Eliteserien.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame