Populære sporter
All sport
Vis alt

Ranheim-profil takket nei til Rosenborg

Oppdatert 20/06/2018 klokken 21:45 GMT+2

Rosenborg var ivrige på å sikre seg Ranheims Mads Reginiussen, men spilleren skal ha takket nei og bestemt seg for å fortsette i klubben.

Mads Reginiussen

Foto: Scanpix

Ranheims midtbanejuvel Mads Reginiussen er ettertraktet og flere klubber skal ha meldt sin interesse for å sikre seg signturen til 30-åringen.
Etter det Eurosport.no vet skal klubben som har vært ivrigst og nærmest være Rosenborg. Reginiussen kunne selv bestemme om han skulle skifte til fjorårets seriemester, men midtbanespilleren skal ha takket nei til den lukrative muligheten og bestemt seg for å være lojal til Ranheim. Det skal han etter det Eurosport.no erfarer selv ha informert lagkameratene om i Ranheim i forbindelse med tirsdagens trening.
Ranheim ligger på en sensasjonell 2. plass i Eliteserien, to poeng foran naborivalen. I Rosenborg ville han også blitt lagkompis med storebror Tore Reginiussen.
Daglig leder i Ranheim, Frank Lidahl, vil ikke si noe om hvilke klubber som har vært interessert i å sikre seg Reginiussen.
– Mads har vært en ettertraktet spiller. Hvilke klubber det er snakk om ønsker jeg ikke å kommentere. Mads har vært i tenkeboksen og gitt meg beskjed om at det er i Ranheim han vil være, det er her han hører hjemme, det er dette som er gjengen hans, sier Lidahl til Eurosport.no.
Det har ikke lykkes Eurosport.no å komme i kontakt med Reginiussen onsdag kveld.
Midtbanespilleren har blomstret i Eliteserien i vår og har scoret sju mål på ti kamper. Mange har ment at han har passet godt inn på Rosenborgs midtbane og tidligere Eurosport-ekspert, og nåværende Start-trener Kjetil Rekdal, tok han ut på sesongens lag så langt tidligere i vår.
– Reginiussen kunne spilt indreløper for Rosenborg, det er jeg overbevist om. Av det jeg har sett av ham i år, kunne han gått rett inn og vært dominerende på det Rosenborg-laget, sa Rekdal i mai før han ble Start-trener.
  • Se Strømsgodset - Ranheim søndag klokken 18.00 på Eurosport Player og Eurosport Pluss 4
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame