• Se Stabæk - Brann søndag 21. oktober kl. 20.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge
Søndag spilte Stabæks Hugo Vetlesen med andrelaget i PostNord-ligaen, og etter en duell landet han forkjært på hælen. Tirsdag denne uken tok han MR, som viste at han hadde revet av leddbånd på innsiden av ankelen.
– Det tar seks uker før det gror, så det kan bli et langvarig avbrekk. Når vi får ned hevelsen og smerten blir borte, så håper vi og tror at han blir klar til å spille fotball igjen snart, sier medisinsk ansvarlig i Stabæk, Arne Røde til Eurosport.no onsdag.
OBOS-ligaen
Sandnes Ulf forsvarte tabelltoppen mot blodfattige Stabæk: – Fulgte planen til punkt og prikke
25/04/2022 KLOKKEN 17:56
– Verste scenario er seks uker, beste scenario er to til tre uker, men at han rekker Brann-kampen er lite trolig, legge han til.
Kampen mot Brann er først om en og en halv uke, men blir Vetlesen ute i seks uker kan han også miste de tre neste kampene mot Bodø/Glimt, Kristiansund og Odd. Siste seriekamp spilles 24. november mot Strømsgodset.
– Det er jo kjipt å få denne skaden nå. Vi har mange viktige kamper fremover, både med landslaget og Stabæk. Det er vanskelig å si hvor lenge jeg blir borte fra fotballen. Nå er ankelen ganske hoven, sa Vetlesen til Budstikka mandag.
Han har også meldt forfall til U21-landslagssamlingen han var kalt inn på denne uken.
Røde kan samtidig berolige Stabæk-fansen med at det ikke er snakk om noen operasjon, samt at det ofte kan ta kortere tid for leddbåndene på innsiden av ankelen å heles, fremfor de på utsiden.
– Det er uheldig, men han er bare 18 år og en ung spiller, dette er en ankelskade som vi ser ofte, sier han.
Stabæk ligger på direkte nedrykksplass med 24 poeng etter 25. serierunder. Neste kamp er mot Brann søndag 21. oktober kl. 20.00. Kampen kan du se på Eurosport Player og Eurosport Norge.
Sett denne ukens Eliteserie-podcast?
Eliteserien
Bekrefter overgangen på en spesiell måte: – Ingen skal si at vi ikke er tøffe i forhandlinger
07/02/2022 KLOKKEN 20:01
Kvalifisering Eliteserien
Ordknapp om skadesituasjonen timer før skjebnekampen
14/12/2021 KLOKKEN 18:57