Populære sporter
All sport
Vis alt

Skadet Stabæk-juvel kan miste flere kamper

Oppdatert 08/10/2018 klokken 18:34 GMT+2

Avrevne leddbånd kan sette Hugo Vetlesen ute av spill en periode.

Hugo Vetlesen

Foto: Scanpix

Det er Budstikka som omtale saken først.
18-åringen var suspendert og måtte stå over Eliteserie-kampen mot Vålerenga lørdag. Søndag deltok han i en kamp med andrelaget i PostNord-ligaen, og etter en duell landet han forkjært på hælen.
Undersøkelser viser at han hadde revet av noen leddbånd i ankelen, som fremdeles var hoven mandag.
– Det er jo kjipt å få denne skaden nå. Vi har mange viktige kamper fremover, både med landslaget og Stabæk. Det er vanskelig å si hvor lenge jeg blir borte fra fotballen. Nå er ankelen ganske hoven, sier Vetlesen til Budstikka.
Unggutten har meldt forfall til U21-landslagssamlingen han var kalt inn på denne uken. U21-landslaget skal møte Aserbajdsjan og Tyskland i EM-kvalifisering, men der får han altså ikke bidratt. Stabæks neste Eliteserie-kamp er hjemme mot Brann 21. oktober. Det er foreløpig uvisst om han rekker den kampen.
Overfor Eurosport.no forteller Stabæk-fysio, Erik Moen, at det er for tidlig å si veldig mye om omfanget av midtbaneelegantens skade.
– Jeg får ikke endelig MRI-rapport før i morgen. Da kan jeg gi et bedre svar. Foreløpig har vi bare fått en kort beskrivelse som var viktig forbindelse med avgjørelse om å sende ham på landslag eller ei, sier Moen.
Sett denne?
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame