Populære sporter
All sport
Vis alt

Hevder Bendtner vraker megatilbud og blir i RBK

Jacob Sundblom Nygaard

Oppdatert 28/02/2018 klokken 10:00 GMT+1

Dansk avis skriver at Nicklas Bendtner har bestemt seg for å takke nei til spill i Kina.

Nicklas Bendtner

Foto: Scanpix

For halvannen dag siden blusset ryktene om at den kinesiske klubben Beijing Gouan ønsket spissens tjenester før overgangsvinduet i Kina stenger natt til torsdag, norsk tid.
Den danske avisen Ekstra Bladet skriver at interessen for Eliteserie-profilen er reell. Den tidligere Bayer Leverkusen-treneren Roger Schmidt er sjef i den kinesiske klubben, og han skal ha utkrystallisert seg Bendtner som et overgangsmål.
19-målsscoreren fra fjorårets Eliteserie skal ha blitt lokket med en årslønn på minst 20 millioner kroner. Det ville vært om lag fire ganger så mye som han får i Trondheim-klubben.
Nå skal altså dansken ha bestemt seg for å likevel bli værende i Rosenborg.

VM-billett i tankene

Ifølge den danske avisen skal ønsket om å få få representere Danmark i VM ha vært avgjørende for beslutningen. Dermed kan det late til at det ikke blir noen hektisk overgangsvirksomhet det neste døgnet likevel.
Samtidig skriver avisen at sannsynligheten for at 30-åringen etter hvert havner i Kina kanskje allerede til sommeren er til stede.
På treningsfeltet tirsdag fikk plutselig Bendtner en telefon midt under treningen, skriver Adresseavisen.
– Det er ikke vanlig at slikt skjer, sier Ingebrigtsen til avisen.
– Det trenger verken å være det ene eller det andre. Men mest sannsynlig handler det ikke om det du tror det handler om, sier han, og sikter til Kinaryktene som har oppstått.

Flørtet med Bordeaux

Tidligere i vinter hentet Rosenborg hjem Alexander Søderlund fra St. Etienne i Frankrike. Eurosports fotballekspert Kjetil Rekdal tror klubben posisjonerte seg for et eventuelt Bendtner-salg.
– Det er ikke unaturlig at de styrker troppen på den posisjonen. Spesielt om usikkerheten om Bendtner forsvinner nå eller til sommeren. Med Søderlund får du inn et bredere register. Han bøttet inn mål sist han var i Rosenborg og er landslagsspiss. Det er ikke ulogisk at de sikrer seg ham for å komme i forkjøpet av et eventuelt salg av Bendtner, sa Rekdal til Eurosport.no etter at trønderne hadde signert Søderlund.
I januar flørtet Bordeaux-trener Gustavo Poyet med Bendner og innrømmet interesse for å hente han til den franske klubben.
Nå tyder altså det meste på at han spiller for Rosenborg da de sparker i gang serien mot Sarpsborg 11. mars.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame