Strømsgodset-spiller Hasan Hüseyin Duman reiser mandag til Tyrkia. Der har 19-åringen blitt invitert til et prøvespill for Antalyaspors U21-lag, ifølge Drammens Tidende.
– Jeg ønsker å dra på prøvespill fordi det er en fin mulighet for meg å få nye impulser og opplevelser. Da muligheten kom så tenkte jeg at det var noe jeg ville. Det gir også motivasjon at flere vil se talentet mitt, skriver Duman i en SMS til avisen.
Den lokale unggutten skal være i dialog med Godset om en kontraktsforlengelse. 19-åringen er på utgående kontrakt.
Eliteserien
Frisparkperle sendte Godset opp på trygg grunn: – Har øvd på dette
22/09/2019 PÅ 18:04
Antalyaspor ligger på 7. plass i tyrkisk serie etter 16 kamper. Både Galatasaray og Besiktas har samme poengsum. Det er åtte poeng opp til serieleder Istanbul Basaksehir.

Slitt med spilletid

Totalt står Duman med tre Eliteserie-kamper for Godset. Spilleren fikk Eliteserie-debuten 24. juni mot Ranheim på Marienlyst.
– Det var en stor opplevelse og en drøm som gikk i oppfyllelse. Det er et mål jeg satte meg for i år, og det har jeg nådd nå. Det gir meg motivasjon videre, sa han til Godset.no etter debuten.
– Etter å ha løpt utpå der da Godset tok gull, er jeg nå der og spiller for A-laget selv. Det er veldig, veldig moro, sa han i juni.
Verken Kim André Madsen, Francisco Junior eller Espen Bugge Pettersen blir med Drammens-klubben videre. Også assistentrener Martin Foyston og keepertrener Pål Henning Albertsen ble takket av. Det er uvisst om Martin Rønning Ovenstad fortsetter på Marienlyst.
Strømsgodset hadde en tung sesong i Eliteserien. Det endte med 13. plass. Oppturen kom i form av en cupfinale mot Rosenborg, men det endte med 1-4-tap på Ullevaal.
Eliteserien
Svensk toppscorer bekrefter bud fra Mjøndalen
10/08/2019 PÅ 12:15
Eliteserien
FKH-stjerne røk trolig akillesen: – Jeg kommer sterkere tilbake
15/06/2019 PÅ 17:12