Godset skulle egentlig ha spilt mot Tromsø forrige søndag, men kampen ble utsatt på grunn av værforholdene. Det skjedde et kvarter før kampstart, noe som naturligvis gjorde at de skuffede Godset-supporterne ikke fikk se sine helter i aksjon, til tross for å ha reist den lange veien fra Drammen til Tromsø.
Tirsdag ettermiddag bekrefter Drammens-klubben at de vil forsøke å bliddgjøre supporterne. Samtlige som tok turen nordover får lov til å være med i flyet sammen med spillerne til 16. mai-kampen borte mot Molde.
– Vi gjør det fordi vi er glad i supporterne våre. En del strekker seg veldig langt for å støtte klubben, for eksempel ved å reise til Tromsø selv om værmeldingen var som den var, sier daglig leder Dag Lindseth Andersen til Eurosport.no.
Eliteserien
Eksperten lovpriser Berg-erstatteren: – Enda skarpere enn Patrick
I GÅR PÅ 08:10
Klubben hadde allerede planlagt å chartre et fly for spillerne for å rekke tilbake den 16. mai med tanke på nasjonaldagen. Også samarbeidspartnere vil være til stede på flyet.
Les også: Jradi røper hvorfor han egentlig ble byttet ut
Andersen vet ikke hvor mange som var til stede i Tromsø, men har nå bedt alle om å ta kontakt med klubben for å ordne det praktiske.
– Siden vi har planlagt tur til Molde med charterfly var det rett og rimelig å invitere de med, sier Andersen.
(saken fortsetter under videoen)

Pedersen-dobbel reddet Godset fra pinlig Eliteserie-åpning

Målløs supporterleder

Leder i GodsetUnionen, Thor Arne Hanssen, er storfornøyd med klubbens gest.
– Det synes jeg er utrolig stort av klubben. Det viser hvor mye de bryr seg om supporterne. Jeg blir litt målløs, sier supporterleder Thor Arne Hanssen til Eurosport.no.
– Vi synes det er forferdelig kjipt at folk brukte tusenvis av kroner. Det jeg kan si er at jeg tror de synes dette er mer enn forventet, sier han.
Les også: Åpner for at det kan bli hans siste sesong i Godset

Satser på god stemning på flyet

Klubbens daglige leder frykter ikke dårlig stemning på flyet, selv om spillere og supportere skulle risikere å sitte tett i tett etter et tap.
– Det pleier å gå så bra. De reiser på tur sammen i andre sammenhenger. Om de ikke kjenner hverandre, så kjenner de til hverandre, sier Andersen, og håper naturligvis på seier:
– Da tror jeg det blir ekstra god stemning på hjemreisen.
Vålerenga-mann Freddy dos Santos er en av de som hyller initiativet.
Eliteserien
Eikrem spekulerer i Berg-spill og skamroser rivalen
26/10/2021 PÅ 21:29
Eliteserien
Kan gå glipp av oppgjøret mot Molde
21/10/2021 PÅ 11:33