• Kvalik til Eliteserien: Se Stabæk – Aalesund onsdag klokken 17.30 på Eurosport Player og Eurosport Norge
Etter to år i Lillestrøm er Stefan Antonijevic (29) ferdig i klubben. Det bekrefter sportssjef Simon Mesfin til Eurosport.no. Midtstopperens kontrakt går ut i slutten av måneden og partene er enige om at den ikke fornyes.
– Situasjonen hans er avklart. Gjennom høsten har vi hatt en god dialog og etter sesongen var avsluttet ble vi enige om å skille våre veier, sier Mesfin til Eurosport.no.
Eliteserien
Frisparkperle sendte Godset opp på trygg grunn: – Har øvd på dette
22/09/2019 PÅ 18:04

Vil bli i Norge

Den 198 centimeter høye midtstopperen har kun startet sju kamper denne sesongen og har seks innhopp. Det kom ikke som noen overraskelse på ham at kontrakten ikke ble forlenget.
– Jeg fikk noen hint i løpet av sommeren. Spilletiden og rollen min ble endret. Jeg fikk færre minutter og ble skjøvet til siden. Det gjør selvfølgelig vondt når du vet at du ikke har gjort noe galt. Statistikkene og talentet mitt viser at jeg kan spille og bidra på Eliteserie-nivå. Til slutt bestemte klubben og jeg, at vi ikke skulle inngå en ny avtale, sier Antonijevic til Eurosport.no
– Lillestrøm vil alltid han en spesiell plass i hjertet mitt. Klubben, byen og fansen har opptrådt på en respektfull måte og trykket meg til sitt bryst. Jeg er dypt takknemlig for at de har adopert meg inn i den store familien.
29-åringen kom fra den amerikanske klubben Tampa Bay Rowdies. Hvor fremtiden går er usikkert, men han ønsker å fortsette karrieren i norsk fotball. Det har vært to innholdsrike år i Norge etter at han kom til USA og i tillegg har han funnet kjærligheten mens han spilte i Lillestrøm.
– Jeg kom til Lillestrøm med lave forventninger, ingen visste hvem jeg var og jeg var alene i et nytt land. I mitt første år i klubben vant vi cupen og jeg kjempet i en posisjon hvor en klubblegende spiller i. Jeg kjempet hver eneste dag for å få spille. Jeg mottok respekt fra lagkompis og fansen, så grunnen til at jeg ønsker å fortsette i Norge er for å vise potensialet mitt gjennom en hel sesong, fortsetter midtstopperen.
  • Kvalik til Eliteserien: Se Stabæk – Aalesund onsdag klokken 17.30 på Eurosport Player og Eurosport Norge
Sett denne? Saken fortsetter under videoen:

Dette er status på kontraktssituasjon til Kippe og Amundsen

Lillestrøm har ytterligere to spillere på utgående kontrakt. Mesfin tror at en beslutning på hvorvidt Frode Kippe fortsetter, ikke er langt unna.
– Vi har hatt en god dialog hele veien. Kippe er en klubblegende og har vært her i mange år. Fortsettelsen handler om både nåtid og fremtid. Han er en spiller som har beydd mye for klubben og jeg regner med at vi kommer til en konklusjon om ikke så lenge, sier Mesfin.
– Vil det si dager eller uker?
– Innen en uke eller to.
Også midtstopper Marius Amundsen er på utgående kontrakt. Tidligere i sesongen har han signalistert at han ønsker å prøve seg i utlandet.
– Han må få lov til å prate for sin egen del. Vi har hatt en god dialog underveis og han ønsker å avvente. Det er ikke overraskende for oss ettersom han har vært tydelig på dette underveis gjennom sesongen, sier Mesfin.
  • Kvalik til Eliteserien: Se Stabæk – Aalesund onsdag klokken 17.30 på Eurosport Player og Eurosport Norge
Eliteserien
Svensk toppscorer bekrefter bud fra Mjøndalen
10/08/2019 PÅ 12:15
Eliteserien
FKH-stjerne røk trolig akillesen: – Jeg kommer sterkere tilbake
15/06/2019 PÅ 17:12