Populære sporter
All sport
Vis alt

Eurosport erfarer: Østerriksk storklubb med bud på Moldes spissjuvel

Oppdatert 01/08/2018 klokken 18:09 GMT+2

Red Bull Salzburg har etter det Eurosport.no kjenner til lagt inn bud på Erling Braut Håland.

Braut Håland

Foto: Scanpix

Erling Braut Håland kan forsvinne fra Molde innen kort tid.
Etter det Eurosport.no kjenner til har den østerrikske klubben Red Bull Salzburg nylig lagt inn et bud på den 18 år gamle spissen.
Eurosport.no vet at den østerrikske klubben har fulgt Moldes spissjuvel over tid, og er en av klubbene som har vært mest seriøse i sin interesse for Braut Håland.
Braut Håland har de siste dagene hatt treningsfri, og var heller ikke med Moldes tropp som onsdag satte kursen mot Albaina for Europa League-kvalik.
Den norske fotballagenten Jim Solbakken har gode forbindelser til Østerrike. Tidligere har Solbakken solgt blant andre Valon Berisha, Zymer Bytyqi, Håvard Nielsen og Fredrik Gulbrandsen til nettopp Red Bull Salzburg.
Molde-direktør Øystein Neerland ønsker ikke å kommentere opplysningene overfor Eurposport.no.

Brennhet 18-åring

Erling Braut Håland har gjennom hele sommeren vært brennhet på overgangsmarkedet.
Ungguten har vært koblet til blant andre Manchester United og Juventus, to lag som begge har hatt representanter på plass for å se Braut Håland i aksjon.
Mot serielder Brann satt Manchester United-speider Tommy Møller Nielsen på tribunen da den da 17 år gamle spissen scoret fire mål på drøye 20 minutter.
Tidligere i juli bekreftet Neerland at Molde har blitt kontaktet av flere klubber, men benektet at klubben har mottatt formelle bud.
– Det er et antall aktører som har tatt direkte kontakt med oss. Vi har vært i samtaler med noen klubber, men der står saken. En samtale er ikke det samme som et bud. Vi forholder oss til formelle tilbud som står på et papir. Og det ligger ingen slike konkrete bud med tidsfrist på bordet, sa Neerland den gang.
Molde fikk et godt utgangspunkt med 3-0 hjemme mot Albanske Laci etter scoringer fra Braut Håland, Eirik Hestad og Leke James.
Om romsdalingene ikke roter det helt til for seg selv på Balkan, kan Molde-fansen se frem til en tredje kvalifiseringsrunde mot Asteras Tripolis eller Hibernian.
picture

Braut Håland med kunstscoring

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame