Erling Braut Håland kan forsvinne fra Molde innen kort tid.
Etter det Eurosport.no kjenner til har den østerrikske klubben Red Bull Salzburg nylig lagt inn et bud på den 18 år gamle spissen.
Eurosport.no vet at den østerrikske klubben har fulgt Moldes spissjuvel over tid, og er en av klubbene som har vært mest seriøse i sin interesse for Braut Håland.
Eliteserien
Molde er seriemestere 2022: Slik var eventyr-sesongen
16/10/2022 KLOKKEN 18:55
Braut Håland har de siste dagene hatt treningsfri, og var heller ikke med Moldes tropp som onsdag satte kursen mot Albaina for Europa League-kvalik.
Den norske fotballagenten Jim Solbakken har gode forbindelser til Østerrike. Tidligere har Solbakken solgt blant andre Valon Berisha, Zymer Bytyqi, Håvard Nielsen og Fredrik Gulbrandsen til nettopp Red Bull Salzburg.
Molde-direktør Øystein Neerland ønsker ikke å kommentere opplysningene overfor Eurposport.no.

Brennhet 18-åring

Erling Braut Håland har gjennom hele sommeren vært brennhet på overgangsmarkedet.
Ungguten har vært koblet til blant andre Manchester United og Juventus, to lag som begge har hatt representanter på plass for å se Braut Håland i aksjon.
Mot serielder Brann satt Manchester United-speider Tommy Møller Nielsen på tribunen da den da 17 år gamle spissen scoret fire mål på drøye 20 minutter.
Tidligere i juli bekreftet Neerland at Molde har blitt kontaktet av flere klubber, men benektet at klubben har mottatt formelle bud.
– Det er et antall aktører som har tatt direkte kontakt med oss. Vi har vært i samtaler med noen klubber, men der står saken. En samtale er ikke det samme som et bud. Vi forholder oss til formelle tilbud som står på et papir. Og det ligger ingen slike konkrete bud med tidsfrist på bordet, sa Neerland den gang.
Molde fikk et godt utgangspunkt med 3-0 hjemme mot Albanske Laci etter scoringer fra Braut Håland, Eirik Hestad og Leke James.
Om romsdalingene ikke roter det helt til for seg selv på Balkan, kan Molde-fansen se frem til en tredje kvalifiseringsrunde mot Asteras Tripolis eller Hibernian.

Braut Håland med kunstscoring

UEFA Europa Conference League
Super-innbytterne roses: – Bringer energi inn i Molde-laget
13/10/2022 KLOKKEN 21:12
UEFA Europa Conference League
Molde svevde høyest og er på skuddhold i gruppa: – Ikke alltid den peneste fotballen
13/10/2022 KLOKKEN 20:51