MOLDE (Eurosport.no): – Jeg tenker ikke så mye på det, sier Moldes stjerneskudd Erling Braut Håland.
Fire mål mot Brann har gjort Erling Braut Håland (17) brennhet hos de europeiske storklubbene. I helga strømmer klubbene til Aker stadion for å se stortalentet.
Eliteserien
Null fyr i teltet: – Vi blir for feige
07/11/2021 PÅ 19:56
Forrige helgs oppvisning på Brann stadion har blitt lagt merke til rundt om i Europa, og var ikke klubbene obs på MFK-talentet tidligere, er de iallfall blitt det nå. For når Molde møter Vålerenga i siste seriekamp før sommerpausen, er det med en rekke storklubber på tribunen.

Manchester United og Juventus vil se Håland

Eurosport er kjent med at Manchester United, som hadde speider Tommy Møller Nielsen på plass i Bergen, igjen har planer om å se Håland spille. Det samme har den italienske storklubben Juventus – som tidligere i vinter skal ha fått avslått et bud på spissen.
I tillegg til de to gigantene, vet Eurosport at et tosifret antall utenlandske klubber har vært i kontakt med MFK om billett til kampen. Hvor mange av klubbene som faktisk dukker opp, er aldri sikkert – men det er liten tvil om at forrige helgs fire mål har satt fyr på interessen rundt talentet, og at det kan bli trangt om plassen på VIP-tribunen.
  • Nytt Håland-show mot VIF? Se kampen søndag klokken 20.00 på Eurosport Player og MAX
Uten at 17-åringen lar seg påvirke av at han følges tett av store klubber.
– Jeg tenker ikke på det. Jeg stenger ute mest mulig og fokuserer på å kose meg.
– Blir ikke påvirket av det?
– Nei.
Saken fortsetter under videoen:

Høydepunktene: Se Håland smadre Brann med Manchester United på tribunen

– Regner med at han har større ambisjoner og drømmer

Spekulasjonene i Molde har – spesielt den siste uka – gått fra å dreie seg rundt om Erling Braut Håland selges til når. Med et U19-EM like rundt hjørnet, og muligheter for enda flere Håland-oppvisninger der, må interesserte klubber vurdere om de skal hugge til nå - og kjøpe til «rabattert» pris før mesterskapet – eller ha is i magen og avvente noen uker og risikere ytterligere prisøkning.
Molde-trener Ole Gunnar Solskjær frykter ikke at juvelen skal miste fokus.
– Det er mange klubber som var og så på, det var ikke bare United som var storklubb. Det er mange klubber som er interessert i Erling, og det vet han. Det har han håndtert siden januar. Jeg regner med at han har større ambisjoner og drømmer, og da må man fokusere på det man holder på med, sier Solskjær til Eurosport.no.
– Han kjenner nå på søndag når han løper ut mot Vålerenga om denne uken her har tært på energi eller om den har gitt energi.
Eliteserien
Munnhuggeri før derbyet: – Stas for VIF å komme på besøk til storebror
05/11/2021 PÅ 17:09
Eliteserien
Vil forhindre nye skandalescener: – Vi skal være synlige
04/11/2021 PÅ 16:05