Moldes 17 år gamle stjerneskudd Erling Braut Håland er brennhet.
Som Eurosport.no tidligere har meldt, har en rekke storklubber vært i Norge får å se stortalentet i aksjon.
Eliteserien
Null fyr i teltet: – Vi blir for feige
07/11/2021 PÅ 19:56
Mot serielder Brann satt Manchester United-speider Tommy Møller Nielsen på tribunen da 17-åringen scoret fire mål på drøye 20 minutter.
Dette svarer Håland selv om interessen fra United (artikkelen fortsetter under):
Den påfølgende helgen hadde Nielsen selskap av blant annet representanter fra Juventus, Genoa og Middlesbrough.
Overfor Romsdals Budstikke bekrefter Molde-direktør Øystein Neerland at klubben har mottatt flere muntlige henvendelser på Alf Inge Hålands sønn. Avisen hevder å vite at det dreier seg om fem klubber, en av dem Juventus.
– Det er et antall aktører som har tatt direkte kontakt med oss. Vi har vært i samtaler med noen klubber, men der står saken. En samtale er ikke det samme som et bud. Vi forholder oss til formelle tilbud som står på et papir. Og det ligger ingen slike konkrete bud med tidsfrist på bordet, sier Neerland.
På spørsmål fra avisen om hva som er forskjellen på et muntlig og skriftlig bud, svarer Neerland følgende:
– Man snakker sammen og så kan man avtale å komme tilbake til hverandre. Noen lufter interessen og sjekker nivået på pris. Vi har en dialog med flere om Erling. Det har vi også med flere andre spillere, uten at det nødvendigvis kommer bud. Klubbene kan forhandle om flere andre spillere samtidig, slik at alt koker bort i kålen, sier Neerland.
Se alt fra Eliteserien med Eurosport Player: Skaff deg tilgang her!
Neerland bekrefter videre at klubben i vinter avslo et bud fra Juventus, og sier Molde ikke nødvendigvis må selge unggutten i dette vinduet. Samtidig er han bevisst over at 17-åringen akkurat nå er hetere enn noen gang.
– Det er mange klubber som var og så på, det var ikke bare United som var storklubb. Det er mange klubber som er interessert i Erling, og det vet han. Det har han håndtert siden januar. Jeg regner med at han har større ambisjoner og drømmer, og da må man fokusere på det man holder på med, sa Molde-trener Solskjær til Eurosport.no etter oppvisningen mot Brann tidligere i sommer.

Håland og Molde herjet med Vålerenga

Eliteserien
Munnhuggeri før derbyet: – Stas for VIF å komme på besøk til storebror
05/11/2021 PÅ 17:09
Eliteserien
Vil forhindre nye skandalescener: – Vi skal være synlige
04/11/2021 PÅ 16:05