Raymond Gyasi er kantspiller og melder overgang fra hollandske SC Cambuur. Gyasi er født og oppvokst i Amsterdam, men begge foreldrene er fra Ghana. I april 2015 fikk han debuten for det ghanesiske U23-landslaget.

Ikke klar til Eliteserie-start

Ikke alt er likevel bare positivt rundt overgangen. Under den medisinske sjekken på Nadderud ble det påvist en hamstringsskade som gjør han uaktuell til de første kampene. Etter en totalvurdering velger klubben likevel å gjennomføre overgangen.
Toppserien
Tre kamper unna full pott gjennom en hel sesong
21/09/2018 PÅ 19:27
– Han er en kantspiller som er god én mot én. Han har bra fart. Jeg håper han skal utvikle seg bra i Stabæk, og bidra morsom fotball, mål og assist, sier Inge André Olsen til Eurosport.no

Lillebroren til AaFK-spiller

Raymond er lillebroren til Aalesund-spiller Edwin Gyasi. Storebror Gyasi ble en av de store profilene i fjorårets utgave av Eliteserien. Olsen sier at de ikke tok kontakt med storebror Gyasi.
– Vi har ikke vært i dialog med Edwin. Vi har vært i dialog med tidligere klubber hvor Raymond har fått gode referanser. I tillegg har vi sett han veldig mye via programmene vi bruker.
– Vi har jobbet lenge med å få inn en kantspiller og har sett på mange. Det er halvannen måned siden vi begynt å se skikkelig på Raymond, sier han.

Spiss-jakt

Olsen forteller at de nå jakter en spiss. Trolig er alt i boks i løpet av et døgn.
– Vi har holdt på konkret i en lengre periode, men venter på avklaring fra klubben. Håpet er at det kommer i boks i kveld eller i morgen. Det er en spiller vi tror passer fint i Stabæk. Vi har hatt møter med ham.
Olsen ønsker ikke å si noe om hvor spissen kommer fra, men sier han ikke vil bli hentet fra norsk fotball.
Foto: Kristian Bjerke/Stabæk Media
Fotball
Vålerengas nye «frelser» gjorde det igjen: – Spissen Klanen har ventet på siden Örn Kjartansson
16/05/2018 PÅ 17:56
Toppserien
Synes synd på egen spiller etter bisarr skade: – Det er utrolig
15/05/2018 PÅ 19:35