Populære sporter
All sport
Vis alt

Solskjær håper å hente tilbake «favorittspilleren»: – Sjansen blir større for hver dag som går

Espen Blaker

Oppdatert 05/01/2018 klokken 17:51 GMT+1

Ole Gunnar Solskjær har ikke gitt opp å lokke Magnus Wolff Eikrem tilbake til Rosenes by.

eikrem

Foto: Eurosport

Molde-direktør Øystein Neerland bekrefter til Eurosport.no at de er i dialog med Eikrem.
– Magnus befinner seg for tiden i Molde og trener med de andre guttene. Vi har snakket med han, og har en dialog gående. Så får vi se hva det ender opp i.
– Så dere ønsker å hente ham tilbake?
– Hvis det lar seg gjøre, så ønsker vi det ja. Magnus er en god spiller, og i tillegg en lokal gutt. Vi er svært interessert i å hente ham, sier Neerland til Eurosport.no.

– Sjansen blir større for hver dag som går

Eurosport.no kjenner til at 26-åringen, som Romsdals Budstikke omtaler som Solskjærs «favorittspiller», helst ønsker å fortsette karrieren utenlands, men at han likevel ikke er fremmed for en retur til Rosenes by.
– Vi har pratet sammen for å se hvor stor sjansen er for at vi blir enige om en avtale. Vi har hatt dialog de siste ukene, men nå blir diskusjonen mer konkret. Han har sikkert andre muligheter i andre land, og det rette tilbudet fra en større liga kan fortsatt dukke opp. Men jeg tror sjansen for at han velger Molde blir større for hver dag som går, sier Solskjær til rbnett.
Molde-sjefen sier at han skjønner at Eikrem vil vurdere andre tilbud, men at klubben helst ønsker en avklaring før sesongoppkjøringen starter 10. januar. Tre dager senere drar A-laget til Spania på treningsleir.

Øverst på ønskelisten

– Magnus står øverst på ønskelista mi, det har han alltid gjort. Han vet godt at han er den spilleren vi vil ha. Han er Molde-gutt og står uten klubb. Magnus trenger å spille fast igjen, og det får han i Molde.
Eikrem var en av Moldes viktigste og beste spillere fra 2011 til 2013, under Solskjærs første periode i klubben. De to ble gjenforent i Cardiff i 2014, før turen gikk videre til Malmö. Der ble 26-åringen kåret til årets spiller i Allsvenskan i 2016.
2017-sesongen ble ikke den samme suksesshistorien, og Eikrem endte opp med å forlate klubben dra kontrakten gikk ut ved sesongslutt. Midtbanestrategen har tidligere uttalt at han ønsker seg til et sted der han får spille fast.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame