Søderlund gjenåpnet målkontoen for Rosenborg, med Bendtner på tribunen

AvNTB

Oppdatert 12/02/2018 klokken 20:36 GMT+1

Alexander Søderlund scoret sitt første mål for Rosenborg etter overgangen fra Saint-Étienne i 3-1-seieren mot 2. divisjonslaget Stjørdals-Blink i en treningskamp.

Aleksander Søderlund

30-åringen spilte første omgang i mandagens treningskamp, men måtte se Ole Kristian Rødahl sende Stjørdals-Blink i ledelsen etter kun fire minutter.
Rosenborg viste ikke kjempetendenser mot vesentlig svakere motstand mandag, men Søderlund satte inn utligningen fire minutter før pause.
Nicklas Bendtner var på tribunen i Abrahallen, iført knalloransje lue, på grunn av problemer med overbelastning i kne og hofte, og fikk se lagkameratene sine dra i land seieren i andre omgang.
Første økte Mike Jensen til 2-1, før Pål André Helland vartet opp med en perle i lengste fra drømmeholdet på kanten av 16-meteren.
Rosenborg vant 3-1 uten å overbevise. Forrige treningskamp endte med 2-3-tap mot 3. divisjonslaget Byåsen.
Den ferske Premier League-proffen Alexander Sørloth var hjemme en tur og ble intervjuet av Adresseavisen i pausen. Trønderen har allerede fikset seg bosted i London.
Neste kamp for Sørloth og Crystal Palace er mot giganten Tottenham. Spissen håper å åpne målkontoen.