• Se Stabæk – Molde søndag klokken 18.00 på Eurosport Player og Eurosport Pluss 3.
Ved midnatt onsdag stengte det norske overgangsvinduet. Anført av spesielt Rosenborg har norske klubber brukt mange millioner på å hente nye spillere for å være best rustet inn til høstsesongen i Eliteserien.
Viking har vært det mest aktive laget og har hentet inn hele åtte spillere, mens i Brann og Strømsgodset har det vært stille. Begge klubbene hentet kun en spiller før vinduet stengte.
Eliteserien
Dominerte etter kontroversielt rødt kort: – Det er risikoen ved å legge seg i feltet
11/05/2022 PÅ 18:53
  • Se Rosenborg – Haugesund søndag klokken 18.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge.

– Rosenborg og Molde har styrket seg mest

Eurosports fotballekspert, Kjetil Rekdal, er tydelig på hvem som har brukt sommeren best.
– Rosenborg og Molde er de to lagene som har styrket seg mest, sier Rekdal til Eurosport.no.
Trønderne har stjålet overskriftene de siste dagene etter millionkjøpene av Samuel Adegbenro og Anders Trondsen. Rekdal er ikke i tvil om at disse to spillerne vil løfte laget. Allerede i torsdagens kamp mot Ajax i Europa League viste Samuel Adegbenro klasse og avgjorde kampen mot nederlenderne. I tillegg har klubben hentet Morten Konradsen og Jonathan Levi.
– Rosenborg er overgangsvinneren i dette vinduet. De har fått inn Adegbenro og Trondsen. Allerede i går viste Adegbenro seg frem mot Ajax og scoret. De har fått to gode og unge spillere som forsterker laget, sier Rekdal.

– Forren er Eliteseriens beste spiller

Fotballeksperten tror også Forrens retur til Molde kan bli utslagsgivende. Han liker det Ole Gunnar Solskjær har hentet inn i sommer.
– Molde er blitt sterkere. De har fått tilbake Forren. Han er Eliteseriens beste midtstopper. Normann og Telo er også kommet inn. De har forsterket seg i vinduet, fortsetter Eurosports fotballekspert.
Rekdal liker også Tromsøs signering av Mushaga Bakenga, en spiller som kan vise seg å bli viktig i bunnkampen i Eliteserien.
– Tromsø hentet inn Bakenga. Han kan score noen mål for de.
Saken fortsetter under videoen:

– Mistet sin desidert beste spiller

I motsatt ende tror Rekdal at Viking er overgangstaperen i dette vinduet selv om klubben har hentet hele åtte spillere. Mye på grunn av tapet av juvelen, som Rosenborg hentet.
– Viking har mistet Adegbenro. De fikk mye penger, men det svekker Vikings sjanser til å beholde plassen. Så har han hentet inn flere spillere. Viking vil merke at de ikke har Adegbenro. De mistet sin desidert beste spiller, forklarer Rekdal.
– Resten synes jeg er pluss/minus null. Brann er på stedet hvil. De hentet inn en nederlender og lot Skålevik gå. Sarpsborg 08 har hentet inn noen spillere, men de er svekket etter at Trondsen forlot klubben, fortsetter han.
Vålerenga har hatt en en forsvarsspiller på blokka og ønsket Even Hovland sterkt uten å kunne lokke ham til klubben. Dermed må trener Ronny Deila klare seg uten forsterkninger i forsvaret i høst.
– Vålerenga har jaktet forsvarsspiller lenge. De skulle ha inn det og det har de signalisert, men det har de ikke lykkes å hente. De har hentet inn Adam Larsen Kwarasey og Fitim Azemi, mens Rasmus Lindkvist forlot klubben. Det er litt status quo, sier Rekdal.
OBOS-ligaen
Sandnes Ulf forsvarte tabelltoppen mot blodfattige Stabæk: – Fulgte planen til punkt og prikke
25/04/2022 PÅ 17:56
Eliteserien
Høydramatisk da LSK klatret til toppen av tabellen: – Det smaker litt ekstra
18/04/2022 PÅ 18:10