Odd - Molde 1-2:
Det ble en tøff kamp mellom Odd og Molde søndag kveld. Hjemmelaget hadde muligheten til å komme opp på lik poengsum som Rosenborg på tabellen.
Odd presset vertene gjennom store deler av kampen, men det var likevel bortelaget Molde som scoret først. Fredrik Aursnes hamret inn Molde-ledelse, men Oliver Berg utlignet på overtid med sin første scoring i Eliteserien. Etter dramatiske sluttsminutter stjal Molde med seg tre poeng etter Ruben Gabrielsens matchvinner-scoring.
Eliteserien
Klarer ikke forklare hva som skjedde: – Våknet og tenkte «er det virkelig sant?»
31/10/2021 PÅ 14:37
Se sammendraget. Saken fortsetter under videoen.

Vill Solskjær-jubel etter vanvittig avslutning

– Trist at man får lov til å gjøre slikt på en fotballbane

Det ble en tøff og intens duell mellom Odds spydspiss Olivier Occean og Moldes midtstoppere gjennom hele kampen og det var flere situasjoner innenfor sekstenmeteren. Hjemmelaget følte seg snytt for minst et straffespark. På tampen ble det brytekamp mellom Odd-spissen og Moldes Stian Gregersen. Situasjonen fikk Dag-Eilev Fagermo til å reagere.
– Å få gjøre slikt inne i boksen er trist for fotballens del selvfølgelig. Det er bryting og med rygge mot ballen. Er ikke interessert i ballen i det hele tatt. Det er trist at man får lov til å gjøre slikt på en fotballbane, sa Fagermo til Eurosport.
– Det er brytetak rundt Occean. Det bør Hagen se, selv om Occean ikke er helt uskyldig med det brytetaket heller, sa Eurosports ekspertkommentator Eriksen om situasjonen i Molde-feltet like før slutt.
Heller ikke Eurosports fotballekspert Kjetil Rekdal mente at det var straffe.
– Occean begynner med å ta Gregersen, sa Rekdal under Fotballrunden.
Se situasjonene fra første omgang. Saken fortsetter under videoen.
Se Eliteserien i Eurosport Player. Slik skaffer du deg tilgang.

Fagermo: – Det er straffer, men kanskje ikke tre

I det 32. minuttet gikk Olivier Occean i bakken etter en duell med Babacarr Sarr gikk spissen i bakken. Dommer Tom Harald Hagen valgte ikke å blåse straffe. Men det burde Hagen ha gjort mente Bengt Eriksen.
– Det ser ut som han kakker Occean på foten på sekstenmeterstreken. Jeg synes Odd skulle hatt straffe. Det spiller ingenting om han gjør det med vilje eller ikke, sa Eriksen.
Litt senere i omgangen gikk samme mann i bakken igjen innenfor sekstenmeteren, men heller ikke denne gangen blåste Hagen. Det var en riktig beslutning mente Eurosports fotballekspert.
– Han hjelper til litt og velver inn i feltet. Det er også litt uklart om det er beinkontakt sa Eriksen.
Hele tre ganger før pause skrek Odd-trener Dag-Eilev Fagermo på straffe. I pausen mente han at laget ble snytt.
– Det er straffer, men kanskje ikke tre. En mener dere (i Eurosport journ.merk), Occean sier to, forklarte Fagermo.

– Det er ikke straffe

Sarr mente at det ikke var straffe.
– Jeg må spille såpass tøft mot ham, for han er en tøff spiller. Jeg mener det ikke er straffe, men jeg må se situasjonen igjen før jeg vet sikkert, fortalte Molde-stopperen til Eurosport i pausen.
Men Occean var naturlig nok av en annen oppfatning.
– Vel, jeg har blitt fortalt at det skulle vært straffe. Men vi får bare fortsette å spille og håpe at dommeren er med oss neste gang, sa spissen til Eurosport i pausen.
Eliteserien
Eksperten lovpriser Berg-erstatteren: – Enda skarpere enn Patrick
27/10/2021 PÅ 08:10
Eliteserien
Eikrem spekulerer i Berg-spill og skamroser rivalen
26/10/2021 PÅ 21:29