Populære sporter
All sport
Vis alt

Odd brøt brutal mål-barriere

Marte Nyløkken Helseth

Oppdatert 19/09/2017 klokken 09:42 GMT+2

Men de holdt likevel på å rote bort 3-0-ledelsen mot Aalesund.

Oddjubel i eliteseriekampen i fotball mellom Odd og Ålesund på Skagerak Arena.

Foto: Eurosport

16 mål var konklusjonen for Odd så langt i årets Eliteserie før mandagens kamp mot Alesund. Et tall som har gitt dem merkelappen som det minstscorende laget i Eliteserien med klar margin. Men mot hjemme mot tangotrøyene fra vest skulle Skienslaget bryte en av årets største barrierer.
Saken fortsetter under videoen:
picture

Se sammendraget fra Odds seier mot Aalesund

Tre sensasjonelle mål

Etter bare frem mintter kom Etzaz Hussain seg inn i feltet alene med keeper. 24-åringen var rutinert nok til å legge seg ned da Andreas Lie ble for het på grøten og kastet seg mot han. Aalesund-keeperen felte midtbanespilleren og fikk straffe imot. Noe som også var Aalesunds tredje straffe imot på deres fire siste kamper.
Jone Samuelsen var trygg fra elleve meter og ble toppscorer for klubben med sine tre mål for Eliteseriens minstscorende lag så langt denne sesongen.
I det 20. minutt var Daniel Gretarsson uheldig og satte ballen inn i eget nett. Oliver Berg dro seg oppover på Aalesunds venstre side, la inn langs dødlinjen og i et forsøk på å klarere ballen fikk islendingen en fot på ballen så den går inn bak keeper Lie.
To ble til tre etter bare to minutter i andre omgang. Hussain stod nok en gang for assisten, denne gangen på frispark til Elba Rashani som fikk slengt frem beinet og sette inn Odds tredje mål.
– Vi scorer i hvert fall tre mål i dag, det er ikke så ofte vi har gjort det i år, sier Samuelsen etter kampen i et intervju med Eurosport.
Faktisk var dette første gangen i årets sesong klarte de hvitkledde å score mer enn to mål i en og samme kamp.

Fagermo slakter egne spillere i andre omgang

Det holdt likevel på å gå galt for Odd. Ett mål på straffe fra Mostafa Abdellaoue og et selvmål fra Fredrik Semb Berge var nok til å holde spenningen i kampen helt til siste minutt. Odd vant 3-2 og er nå oppe i 19 mål, men er likevel fremdeles det minstscorende laget i Eliteserien.
– De føste 20 minuttene av andre omgang burde spillerne vær anmeldt for drapsforsøk, konkluderte Odd-trener Dag-Eilev Fagermo etter kampen før han leggger til:
– Vi var direkte svake den første halvdelen av andre omgang, men vi vinner på en god første omgang.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame