Molde – Haugesund 1-0:
Ole Gunnar Solskjær og Molde koblet et grep om sølvet søndag kveld. Hjemme mot Haugesund gjorde Molde få feil og vant 1-0 etter en heading av Babacar Sarr i det 29. minutt.
Eliteserien
Senket «storebror» med to effektive minutter: – Nå lukter de på edelt metall
29/08/2021 PÅ 17:56
Ettersom Sarpsborg 08 gikk på en liten smell borte mot Sogndal og fikk kun med seg ett poeng, skiller det nå tre poeng fra Molde ned til sarpingene på tabellen med fire kamper igjen å spille. Det ligger med andre ord an til en skikkelig sølvduell i siste serierunde når de to lagene møtes.
– Vi er i posisjon til å avgjøre det selv. Det er der vi liker oss best. Det er det som må være målet vårt nå. Så lenge vi plukker flest trepoengere så skal vi være fornøyde. Europa er viktig for oss og da er det sølv som gjelder, sier Vegard Forren til Eurosport etter kampen.

Mener Moström burde vært utvist: – Ikke noe vi ønsker å se

Men rett før pause mener Eurosports fotballeksperter at Mattias Moström burde ha sett det røde kortet. Molde-spilleren var sent inne i en takling midt på banen på Jakub Serafin. Haugesund-spilleren vred seg i smerte, mens flere Haugesund-spillere stormet til tydelig misfornøyd med Moströms involvering.
Dommer Martin Lundby dra opp det gule kortet. Det mener fotballekspert Thomas Myhre var en gal avgjørelse.
– Det er sen takling av Moström. Den er kjempestygg. Han er ikke en stygg spiller, men dette mener jeg i utgangspunktet bør kvalifisere til direkte rødt kort. I min bok er det rødt. Han kommer inn sent også. Dette er ikke noe vi ønsker å se. Du ser det på Moström også. Han skjønner det, sa Myhre.
Se video av situasjonen. Saken fortsetter under videoen:

– Kan gå skikkelig galt

Myhre fikk støtte av kollega Bengt Eriksen, som også reagerte på måten Molde-spilleren kom inn i taklingen på.
– Han har stor fart, strak bein og treffer ankelen hans. Det lukter oransj i hvert fall. Ganske ulikt Moström også. Men dette her kan gå skikkelig galt. Dette er fælt, sa Eriksen.
Serafin kom seg på beina igjen, men Myhre påpeker at det kunne gått mye verre.
– Her kan du, om ikke ødelegge en karriere, så kan du få en motspiller på sidelinjen i lang, lang tid, avsluttet Myhre.

Molde tok tre poeng mot Haugesund

Eliteserien
FKH-profilens klare dom: – Drita dårlig!
28/08/2021 PÅ 11:58
Eliteserien
Bakenga-erstatter med hat-trick mot Haugesund
15/08/2021 PÅ 18:11