Anwar Elyounoussi har signert sin første proffkontrakt med Sarpsborg 08. Det melder klubben på sine hjemmesider.
Bildet i saken er fra Sarpsborg08.no
Eliteserien
Ny sterk Rosenborg-seier: – Se på Åge Hareide. Han lukter gull!
19/09/2021 PÅ 18:04
18-åringen har bundet seg til Eliteserie-klubben ut 2020-sesongen.
– Jeg er selvfølgelig veldig glad, men det er nå den ordentlige jobben starter. Jeg har klart å kjempe meg til en posisjon der døra for A-lagsfotball har blitt åpnet. Nå er det opp til meg å få maksimalt ut potensiale mitt, sier 18-åringen.
Anwar er lillebror av landslagsspiller Mohamed Elyounoussi. Basel-spilleren gratulerte sin yngre bror på Instagram med følgende melding:
18-åringen innrømmer at han har lært mye av «Moi».
– Han har rådet meg til å bli mer målfarlig, for det er da jeg blir lagt merke til. Og at jeg må gjøre jobben utenfor fellesøktene skikkelig. Det holder ikke å gi alt der. Skal man skille seg ut, er det jobben man tar utenfor banen som gjør utslagene.
Elyounoussi kom til klubben i 2015, og har ifølge sportssjef Thomas Berntsen tatt store steg det siste året.
– Han har jobbet hardt med utviklingsmålene han fikk og løst de veldig godt. Det er fortjent at han nå belønnes med en proffkontrakt.
I tillegg kunne Sarpsborg 08 annonsere at Ole Jørgen Halvorsen har forlenget med klubben. Også 30-åringen har skrevet under ut 2020-sesongen.
– Det var deilig å få dette ut av verden. Forhandlingene gikk knirkefritt. Jeg er selvfølgelig strålende fornøyd med å være en del av det som skjer i Sarpsborg 08 om dagen, sier Halvorsen.
DETTE ER EN TEST
OBOS-ligaen
Aalesund med skremmeskudd i opprykkskampen
28/08/2021 PÅ 14:55
Eliteserien
Koné forlenget Godsets grusomme borteform: – Spillemessig har vi mye å gå på
14/08/2021 PÅ 19:55