Eurosport

Lillebror Elyounoussi signerte proffkontrakt

Lillebror Elyounoussi signerte proffkontrakt

14/11/2017 12:35Oppdatert 19/11/2017 16:37

Anwar Elyounoussi har skrevet under for Sarpsborg 08 ut 2020-sesongen

Eurosport Player : Se direkte

Direkte på Eurosport

Bildet i saken er fra Sarpsborg08.no

18-åringen har bundet seg til Eliteserie-klubben ut 2020-sesongen.

– Jeg er selvfølgelig veldig glad, men det er nå den ordentlige jobben starter. Jeg har klart å kjempe meg til en posisjon der døra for A-lagsfotball har blitt åpnet. Nå er det opp til meg å få maksimalt ut potensiale mitt, sier 18-åringen.

Anwar er lillebror av landslagsspiller Mohamed Elyounoussi. Basel-spilleren gratulerte sin yngre bror på Instagram med følgende melding:

18-åringen innrømmer at han har lært mye av «Moi».

– Han har rådet meg til å bli mer målfarlig, for det er da jeg blir lagt merke til. Og at jeg må gjøre jobben utenfor fellesøktene skikkelig. Det holder ikke å gi alt der. Skal man skille seg ut, er det jobben man tar utenfor banen som gjør utslagene.

Elyounoussi kom til klubben i 2015, og har ifølge sportssjef Thomas Berntsen tatt store steg det siste året.

– Han har jobbet hardt med utviklingsmålene han fikk og løst de veldig godt. Det er fortjent at han nå belønnes med en proffkontrakt.

I tillegg kunne Sarpsborg 08 annonsere at Ole Jørgen Halvorsen har forlenget med klubben. Også 30-åringen har skrevet under ut 2020-sesongen.

– Det var deilig å få dette ut av verden. Forhandlingene gikk knirkefritt. Jeg er selvfølgelig strålende fornøyd med å være en del av det som skjer i Sarpsborg 08 om dagen, sier Halvorsen.

Dette er en test

Avstemning
2 stemmer
Test
Test
0
0