Odd har etter det Eurosport.no erfarer mottatt et bud på Fredrik Oldrup Jensen. Budet kommer fra den belgiske klubben Zulte Waregem.
De økonomiske rammene som kom i det første budet skal imidlertid ikke være i nærheten av hva Odd forlanger, og kilder omtaler det som et "skambud" til Eurosport.no.
Varden har tidligere skrevet (bak betalingsmur) at det har vært belgisk interesse for spilleren.
Eliteserien
Brennhet Lehne Olsen: Dette har ikke LSK klart siden 2006 og Rösler
12 TIMER SIDEN
Eurosports fotballekspert Kjetil Rekdal spilte mot klubben som Molde-spiller i Europa-cupen i 1988. Zulte Waregem var faktisk interessert i å hente Rekdal, men til tross for at det aldri ble noe av, tror han en overgang for Odd-profilen vil være fornuftig.
– De har gjort det bra og vært på øvre halvdel lenge. De har også spilt i Europa flere ganger. Resultatene er omtrent det samme som Genk. Det er en bra klubb, sier Rekdal.
– Vil det være et steg i riktig retning for Oldrup Jensen?
– Det vil være et fint sted for en spiller som han. Den belgiske ligaen har blitt bra. Det er ikke bare Club Brugge og Anderlecht nå lenger, det er andre som har tatt innpå. Det er en tøff liga. Det er få dårlige lag som detter av. Det vil absolutt være et fint steg, mener han.
Klubben er klar for Europaligaens gruppespill i 2017/2018.
Agent Tore Pedersen skriver til Eurosport.no at han ikke kan si noe på det nåværende tidspunktet. Sportsdirektør i Odd Einar Håndlykken bekrefter at det er konkret interesse for spilleren.
24-åringen har startet åtte av 13 kamper for Dag-Eilev Fagermos lag denne sesongen.
Odds neste kamp er borte mot Aalesund førstkommende søndag. Den kampen ser du på Eurosport Player.
OBOS-ligaen
Aalesund med skremmeskudd i opprykkskampen
28/08/2021 PÅ 14:55
Eliteserien
Bakenga-erstatter med hat-trick mot Haugesund
15/08/2021 PÅ 18:11