Eurosport.no kunne onsdag kveld opplyse om at Benjamin Karamoko (22) ser ut til å droppe Haugesund til fordel for Trondheim og Rosenborg.
Franskmannen har vært på prøvespill i klubben i vinter, og har i en periode sett ut til å kunne bli klar for Rogalands-klubben.
Eliteserien
Ny sterk Rosenborg-seier: – Se på Åge Hareide. Han lukter gull!
19/09/2021 PÅ 18:04
Haugalendingene har imidlertid slitt med å komme til enighet med spilleren om lønnsbetingelser. Spilleren skal etter det Eurosport.no forstår kreve rundt 150 000 kroner i månedslønn, et krav FKHs daglige leder Eirik Opedal tidligere har omtalt som «hinsides».
Rosenborgs sportssjef Stig Inge Bjørnebye ønsket å ikke å uttale seg om saken overfor Eurosport.no onsdag, men dagen derpå bekrefter Haugesunds daglige leder at Rosenborg har blandet seg inn i kampen om den 22 år gamle midtstopperen.
– Såpass vet jeg at de er på banen, men jeg har ikke deltajer, sier Opedal før han henviser sportssjef til Jostein Grindhaug.
I en SMS til Eurosport.no skriver Grindhaug at klubben fremdeles ikke har gitt opp Karamoko, til tross for at trønderne ser ut til å imøtekomme franskmannens lønnskrav.
– Vi jobber fremdeles med å komme til enighet med spiller. Har ikke så mye mer å komme med enn det, skriver han.
Haugalendingene ble gjort oppmerksom på Karamoko av tidligere FKH-spiller Alexander Søderlund, som tidligere i vinter skrev under for nettopp Rosenborg.
19. februar sa spissen følgende til Haugesunds Avis:
– Han har vært i vannskorpa til å spille i Ligue 1, så han har et høyere nivå inne enn eliteserien. Han har stoppet meg mange ganger på trening, så han er en veldig bra spiller. Han hadde gått inn på RBK, så jeg forstår ingenting om han ikke blir et scoop hvis han signeres. Proff, bra trent og har det meste som en forsvarer skal ha.
Eliteserien
RBK-kometen om stjernesammenligningen: – Pleide å kalle meg selv Lukaku
29/08/2021 PÅ 11:38
Eliteserien
Kometen var lagkompis med Haaland: – Jeg var liten og teknisk, han var høy og tynn
26/08/2021 PÅ 10:19