Populære sporter
All sport
Vis alt

– Veldig kjedelig å sitte hjemme og se på når det er såpass viktige kamper

Stian Thelen

Oppdatert 02/10/2018 klokken 08:48 GMT+2

Vadim Demidov håper å rekke kampen mot Vålerenga.

Stabæks Vadim Demidov

Foto: Scanpix

– Det blir en kamp mot klokka, sier Vadim Demidov til Eurosport.no.
Torsdag gikk midtstopperen av trening med en skade som holdt han vekke fra den viktige bunnkampen mot Lillestrøm. Nå jobber Stabæk-profilen for å bli klar til lørdagens kamp mot Vålerenga.
– Det er en liten strekk i leggen som jeg håper å være kvitt til lørdag, sier midtstopperen.
– Jeg håper at jeg klarer det. Det er veldig kjedelig å sitte hjemme å se på når det er såpass viktige kamper. Det er de kampene jeg liker å spille. Det er veldig kjedelig. Jeg prøver å gjøre alt jeg kan, fordi vi får et opphold etter den kampen.
Fredag sa Stabæks fysioterapeut Erik Moen til Eurosport.no at midtstopperen hadde fått et individuelt program. Demidov trener fortsatt ikke for fullt.
– Det alternativ trening og skynde seg langsomt. Teste litt ut på feltet. Det føler jeg går av seg selv. Det er viktig at det ikke blir verre og å komme over den kneiken hvor jeg ikke kjenner noe.
Sett denne fra tidligere i sesongen? Saken fortsetter under videoen:
Søndagens kamp mot Lillestrøm måtte han se på TV.
– Det er aldri gøy. I sitt eget hode tenker man at det alltid er lettest å sitte hjemme å tenke hva man kan gjøre der og der. Men jeg synes det er veldig kjedelig ikke å hjelpe laget i den situasjonen vi er i nå hvor vi trenger alle mann friske. Da er det kjedelig å sitte ute med en slik drittskade som jeg har nå.
– Hva tenker du om bunnstriden etter søndagens kamp?
– Enn så lenge er det gøy med alt det presset og stresset. Det er det vi lever for. Det er gøy at vi ennå har tid igjen til å fikse på det, men det kan fort bli veldig trist. Jeg håper at vi tar oss litt i nakken de neste kampene og nå tror jeg vi har gode muligheter til å ta poeng når vi har fire hjemmekamper igjen.
– Er det der nøkkelen ligger for å beholde plassen?
– Jeg tror det. Vi har vært grusomme på bortebane. Hvis ikke nøkkelen ligger der, har vi ikke andre reservenøkler.
Sett denne?
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame