– Det blir en kamp mot klokka, sier Vadim Demidov til Eurosport.no.
Torsdag gikk midtstopperen av trening med en skade som holdt han vekke fra den viktige bunnkampen mot Lillestrøm. Nå jobber Stabæk-profilen for å bli klar til lørdagens kamp mot Vålerenga.
Eliteserien
Roser ungutten før ilddåpen i «Norges største kamp»: – Det er imponerende
04/09/2022 KLOKKEN 10:19
– Det er en liten strekk i leggen som jeg håper å være kvitt til lørdag, sier midtstopperen.
– Jeg håper at jeg klarer det. Det er veldig kjedelig å sitte hjemme å se på når det er såpass viktige kamper. Det er de kampene jeg liker å spille. Det er veldig kjedelig. Jeg prøver å gjøre alt jeg kan, fordi vi får et opphold etter den kampen.
Fredag sa Stabæks fysioterapeut Erik Moen til Eurosport.no at midtstopperen hadde fått et individuelt program. Demidov trener fortsatt ikke for fullt.
– Det alternativ trening og skynde seg langsomt. Teste litt ut på feltet. Det føler jeg går av seg selv. Det er viktig at det ikke blir verre og å komme over den kneiken hvor jeg ikke kjenner noe.
Sett denne fra tidligere i sesongen? Saken fortsetter under videoen:
Søndagens kamp mot Lillestrøm måtte han se på TV.
– Det er aldri gøy. I sitt eget hode tenker man at det alltid er lettest å sitte hjemme å tenke hva man kan gjøre der og der. Men jeg synes det er veldig kjedelig ikke å hjelpe laget i den situasjonen vi er i nå hvor vi trenger alle mann friske. Da er det kjedelig å sitte ute med en slik drittskade som jeg har nå.
– Hva tenker du om bunnstriden etter søndagens kamp?
– Enn så lenge er det gøy med alt det presset og stresset. Det er det vi lever for. Det er gøy at vi ennå har tid igjen til å fikse på det, men det kan fort bli veldig trist. Jeg håper at vi tar oss litt i nakken de neste kampene og nå tror jeg vi har gode muligheter til å ta poeng når vi har fire hjemmekamper igjen.
– Er det der nøkkelen ligger for å beholde plassen?
– Jeg tror det. Vi har vært grusomme på bortebane. Hvis ikke nøkkelen ligger der, har vi ikke andre reservenøkler.
Sett denne?
Eliteserien
VIF-sjefen varsler flere storsigneringer: – Vi søker på øverste hylle
06/08/2022 KLOKKEN 12:14
Eliteserien
«Utfryste» Udahl reddet Fagermo: – Var redd vi var preget mentalt
10/07/2022 KLOKKEN 17:53