Debuterte for Gent med to mål i treningskamp

Oppdatert 10/01/2019 klokken 19:52 GMT+1

Alexander Sørloth scoret to mål i debuten for belgiske Gent.

Alexander Sørloth

Han gjorde både 1-0 og 2-0 i torsdagens treningskamp mot tyske Holstein Kiel, som ble vunnet 6-1.
Kampen ble spilt i OIiva i Spania, der lagene er på treningsleir under vinterpausen.
Trønderen ble hentet til Gent på utlån fra Crystal Palace av lagets danske trener Jess Thorup og viste umiddelbart at målteften ikke ble borte i månedene med minimal spilletid i Premier League.
Sørloth nikket inn 1-0 i det 29. minutt og doblet ledelsen alene med keeper i det 49. minutt. Han spilte på høyresiden i Gent-angrepet, der Roman Jaremtsjuk var midtspiss.
Sørloth hadde Thorup som trener i danske Midtjylland, hvor han scoret 15 mål på 26 kamper i 2017.
Torsdagens treningskamp ble ifølge Gents nettsted spilt i fire omganger à 30 minutter, slik at flest mulig spillere skulle få spilletid og kamptrening. Sigurd Rosted var blant dem som kom inn etter hvert.