Scanpix

Tidligere Eliteserie-spiller trener med Mjøndalen: – En spennende spiller

Tidligere Eliteserie-spiller trener med Mjøndalen: – En spennende spiller

10/01/2019 19:30Oppdatert 11/01/2019 09:52

Både Hans Norbye og Marco Tagbajumi er denne uken med å trener med Mjøndalen.

Eurosport Player: Kjøp abonnement her

Direkte på Eurosport

Denne uken er tidligere Tromsø-spiller Hans Norbye å trener med Mjøndalen. MIF-trener Vegard Hansen forteller til Eurosport torsdag kveld at det er interessant å ha spilleren med på trening.

– Vi fikk et tilbud fra agenten hans. Og i hans posisjon har vi vurdert å kanskje rekrutere en til. Han har litt erfaring, er en spennende spiller som kan spille både kant og back. Det er interessant å ha han med oss denne uken, sier Hansen til Eurosport.no.

– Er han en spiller du kan se for deg i Mjøndalen?

– Ja, det er intensjonen når han først er på prøvespill, sier Hansen.

– En erfaren og god høyreback

På spørsmål om hvilke kvaliteter Norbye har, svarer Hansen:

– Han er først og fremst en erfaren og god høyreback. Han har ca. 200 kamper i Eliteserien. Det er en spiller med veldig tempo, rett og slett en god Eliteserie-spiller, sier han.

31-åringen startet karrieren sin i Tromsø og har vært i klubben siden 2008 foruten ett år da han spilte for Tromsdalen. Men ved årsskiftet gikk kontrakten hans ut. Nå skal Tromsø-veteranen trene med Mjøndalen ut denne uken og avslutter med å spille kamp for klubben på lørdag.

– Vi tar først og fremst denne uken, så får vi se. Vi kjenner agenten godt, sier Hansen på spørsmål om hva neste steg blir.

Optimistisk før 2019-sesongen

– Han er en kraftfull angriper, som har vært i mange klubber. Han er stor, sterk, og en tøff spiller. Han har vært hos oss før, og har spilt både i Godset og Lillestrøm, så vi kjenner han litt. Det er også en interessant spiller, sier Hansen.

Mjøndalen rykket opp til Eliteserien etter en sterk 2018-sesong, Hansen sier de er optimister før sesongstart.

– Vi er veldig optimister. Vi har et godt fundament, og rykket opp med et godt defensivt lag, god keeper og godt forsvar. Vi er bedre forberedt enn i 2015. Og vi ser at det er mulig i Ranheim og i andre klubber på vår størrelse. Så vi skal forberede oss så godt vi kan og trene hardt nå i vinter, sier MIF-treneren.

Sett denne?

Video - Occéan-dobbel sikret Mjøndalen opprykk

-01:-01
0
0