AFP

– Jeg hadde elsket å spille med Griezmann

– Jeg hadde elsket å spille med Griezmann

22/05/2019 15:01Oppdatert 22/05/2019 15:38

Ivan Rakitic frir til Antoine Griezmann, og ønsker franskmannen hjertelig velkommen til Camp Nou og Barcelona.

  • Finalen i Copa del Rey mellom Barcelona og Valencia ser du på Eurosport Player, Dplay og Eurosport Norge lørdag 21.00. Få tilgang nå!

I en twittervideo takket Antoine Griezmann for fem år i Atletico og ga med det beskjed om at han var ferdig i klubben. Ryktene har begynt å svirre i spanske medier om en Barcelona-overgang, og Ivan Rakitic ønsker franskmannen hjertelig velkommen.

– Jeg ville elsket å hatt Griezmann på laget vårt. Bortsett fra at han knuste drømmen min om å vinne VM i fjor, liker jeg han svært godt, forteller Rakitic.

Antoine Griezmann skrev under på en ny avtale i fjor sommer, men i en twittervideo publisert 14.mai, kunne man se en preget franskmann ta farvel med Atletico Madrid.

Rakitic bærer ikke nag ovenfor VM-helten, selv om Griezmann takket nei til et tilbud fra Catalanerne i fjor.

– Det var ikke en avgjørelse tatt mot Barcelona eller noen andre, den ble tatt i favør av Atletico. Hvis han kommer hit kommer jeg til å ta han i hånda, og si at jeg respekterer han for den avgjørelsen han tok, sier Rakitic.

Rakitic er derimot full av lovord om franskmannen, og mener han kunne utgjort en forskjell i ethvert lag.

– Han er en toppklasse spiller, en av de beste i verden. Han har vunnet nesten alt man kan vinne, og kan tilføre mye til ethvert lag, avslutter Rakitic.

  • Copa del Rey-finale: Se Barcelona - Valencia lørdag klokken 21.00 på Eurosport Player, Dplay og Eurosport Norge. Få tilgang nå!

Video - Fortid møter fremtid: LSK-talentet lurt trill rundt og viser «sjukt triks»

04:29
0
0