• Finalen i Copa del Rey mellom Barcelona og Valencia ser du på Eurosport Player, Dplay og Eurosport Norge lørdag 21.00. Få tilgang nå!
I en twittervideo takket Antoine Griezmann for fem år i Atletico og ga med det beskjed om at han var ferdig i klubben. Ryktene har begynt å svirre i spanske medier om en Barcelona-overgang, og Ivan Rakitic ønsker franskmannen hjertelig velkommen.
I et intervju gjort hos Mundo Deportivo , som er gjengitt av Marca, forteller Ivan Rakitic litt om hans tanker om å få Griezmann som lagkamerat
Supercopa de España
Barcelona videre til finalen etter straffekonk med fem bom
13/01/2021 PÅ 22:45
– Jeg ville elsket å hatt Griezmann på laget vårt. Bortsett fra at han knuste drømmen min om å vinne VM i fjor, liker jeg han svært godt, forteller Rakitic.
Antoine Griezmann skrev under på en ny avtale i fjor sommer, men i en twittervideo publisert 14.mai, kunne man se en preget franskmann ta farvel med Atletico Madrid.
Rakitic bærer ikke nag ovenfor VM-helten, selv om Griezmann takket nei til et tilbud fra Catalanerne i fjor.
– Det var ikke en avgjørelse tatt mot Barcelona eller noen andre, den ble tatt i favør av Atletico. Hvis han kommer hit kommer jeg til å ta han i hånda, og si at jeg respekterer han for den avgjørelsen han tok, sier Rakitic.
Rakitic er derimot full av lovord om franskmannen, og mener han kunne utgjort en forskjell i ethvert lag.
– Han er en toppklasse spiller, en av de beste i verden. Han har vunnet nesten alt man kan vinne, og kan tilføre mye til ethvert lag, avslutter Rakitic.
  • Copa del Rey-finale: Se Barcelona - Valencia lørdag klokken 21.00 på Eurosport Player, Dplay og Eurosport Norge. Få tilgang nå!
Supercopa de España
Snudde og vant dramatisk semi – VAR-annulleringer, perler og temperatur
09/01/2020 PÅ 21:12
Supercopa de España
Suarez før troféjakt: – Ingen unnskyldninger
09/01/2020 PÅ 09:59