Utklassing da Barcelona vant cupen igjen

Oppdatert 21/04/2018 klokken 23:46 GMT+2

Barcelona knuste Sevilla 5-0 i den spanske cupfinalen i fotball. Klubben er cupmester for fjerde år på rad og for 30. gang totalt.

Iniesta

To mål av Luis Suárez og ett fra Lionel Messi ga Barcelona 3-0-ledelse ved pause på Atlético Madrids stadion i hovedstaden, og allerede da var kampen i praksis avgjort.
Andrés Iniesta, som forlater klubben ved sesongslutt, markerte sin siste cupfinale med scoring i det 54. minutt. Philippe Coutinho satte punktum med et straffespark.
Barcelona var fullstendig overlegen i kampen mellom de to spanske klubbene som ble slått ut i mesterligaens kvartfinaler nylig.
Forrige klubb som vant den spanske cupen fire ganger på rad var Athletic Bilbao fra 1930 til 1933.

– Fryktelig å se hva Sevilla driver med

Kampens første mål ble foranlediget av et langt utspark fra Jasper Cillessen, som vokter Barcelona-målet i cupen i stedet for førstevalget Marc-André ter Stegen. Coutinho var nest sist på ballen før Suárez scoret.
– Det er forsvarsspill på Norway Cup-nivå. Det er fryktelig å se på hva Sevilla driver med, kommenterte Eurosports Petter Bø Tosterud.
Messi doblet ledelsen etter en halvtime, og Suárez punkterte kampen fem minutter før pause.
– Nå tenker jeg det er tungt å være Sevilla-supporter, sa Tosterud.

Iniesta hyllet av begge lags supportere

Iniesta fikk sitt mål i det 52. minutt, mens Coutinho fikk ta straffespark etter en hands i det 69. minutt. 5-0-seieren er den største i en spansk cupfinale siden 1980.
Barcelona er svært nær seriegull i La Liga og kan avgjøre med seier over Deportivo La Coruña neste helg.