Norge og Fulhams Stefan Johansen (26) har blitt nominert til månedens spiller for april i engelske Championship. Det skriver ligaen selv på Twitter.
(saken fortsetter under bildet)
Championship
Tidligere Tottenham-spiller risikerer karriereslutt etter dette Cahill-sammenstøtet
24/08/2017 PÅ 07:26
Johansen konkurrerer med John Brayford (Burton Albion), Yann Kermorgant (Reading) og Glenn Murray (Brighton & Hove Albion).
I begrunnelsen fra ligaen heter det:
Klassekamper gjennom hele april fra nordmannen. Atletisk med utholdenhet og super teknikk, han passer Fulhams stil som hånd i hanske. Han hadde fire mål denne måneden, inkludert to i 4-1-seieren over opprykksrivalene Huddersfield.
Med én kamp igjen å spille er Fulham nummer seks i Championship, tre poeng foran Leeds. Dermed ligger det akkurat nå an til playoff for Stefan Johansen & co, en kvalifisering til Premier League vi selvsagt viser her på våre kanaler.
Fulham avslutter sesongen borte mot Sheffield Wednesday kl. 13.00 mandag 7. mai.
(saken fortsetter under videovinduet)
Nordlendingen har spilt i utlandet siden overgangen fra Strømsgodset til Celtic i 2014. I Skottland ble Johansen en umiddelbar suksess, og fikk blant annet prisen som årets spiller for Glasgow-klubben. Men Johansen møtte motgang i Celtic, spesielt forrige sesong, og ble solgt til Fulham i august 2016. Der har det blitt 27 kamper og 7 mål i ligaen for midtbanespilleren.
Slik sender vi fra siste runde av Championship søndag 7. mai kl. 12.55:
Nottingham Forest - Ipswich på Eurosport Player
Aston Villa - Brighton på Eurosport Player
Brentford - Blackburn på Eurosport 1 og Eurosport Player
Championship
Eventyrmissen kunne kostet to milliarder, men sist på listen stod Schindler
29/05/2017 PÅ 17:01
Championship
Nå kan Jaap Stam sikre nye stevnemøter med José Mourinho
29/05/2017 PÅ 11:10