Oppdatert 30/05/2017 klokken 10:26 GMT+2

Huddersfields dyreste investering var verdt hver eneste krone.

Mulig?

Huddersfield Town–Reading 0–0 (4–2 e.str.):
Oppgjørets time var kommet. Det viktigste oppgjøret i engelsk fotball, kanskje til og med i hele Fotball-Verden. Få kamper er så fremtidsdefinerende som opprykksfinalen i Championship. Det estimeres med at laget som rykker opp er sikret minst to milliarder norske kroner, selv om man skulle rykke rett ned igjen første sesong.
I tillegg vil et opprykk til Premier League generere enorme inntekter for næringslivet i byen. Forskjellen på seier og tap er dermed ikke bare definerende for klubbens ansatte og supportere, men hele lokalsamfunnet i flere års perspektiv.
Wembley var fylt til randen. Sensasjonslaget Huddersfield med Jürgen Klopp-venn David Wagner i spissen stod på ene banehalvdel. På den andre siden balltrillende Reading med Manchester United-legende Jaap Stam ved roret.
Slike kamper har som regel ett definerende øyeblikk, og i mandagens oppgjør så det øyeblikket ut til å komme tidlig.
Allerede etter ni minutter spill kombinerte Huddersfield pent på høyresiden før høyreback Tommy Smith slo inn. På bakre stolpe dukket Isaiah Brown opp foran fullstendig blank kasse, men den Chelsea-utleide angrepsspilleren satte på utrolig vis ballen til side for mål.
– Er det mulig å bomme der? Den kan koste Brown og Huddersfield dyrt, sa Eurosport-kommentator Jørgen Klem i pausen.
Se eventyrmissen her. Artikkelen fortsetter under videoen.
Og nettopp det så den ut til å gjøre, for større sjanser uten å score, er det ikke mulig å få. Resten av kampen utspant seg like intenst som åpningsminuttene, men de store sjansene uteble.
Kampen gikk til ekstraomganger, og der måtte Brown pent takke for seg etter 98 minutters spill. Med fem minutter igjen av andre ekstraomgang fikk Huddersfield sin andre enorme sjanse for kampen da Nahki Wells fikk avslutte midt i feltet. Mannen fra Bermuda fikk ikke ordentlig sving på skuddet som trillet like til side for mål.
Huddersfield, som aldri har tapt en straffesparkkonkurranse i en play off-kamp, så ut til å gå på en historisk smell på verst tenkelig tidspunkt. På stillingen 2-1 til Reading sviktet tyske Michael Hefele for de gulkledde. Tidligere Lyn-keeper Ali Al-Habsi gikk riktig vei og stoppet midtstopperens svake forsøk.
Men da Reading skulle ta initiativet banket Liam Moore ballen til himmels over mål. Også Jordan Obita misset for de blå- og hvitstripede. Dermed var alt opp til Huddersfields dyreste investering Christopher Schindler.
Hefeles landsmann gjorde ingen feil og sendte Huddersfield til engelsk fotballs øverste nivå for første gang på 45 år.