Norge-kometen scoret sitt første mål i ellevill City-kamp

AvNTB

Oppdatert 13/12/2023 klokken 20:43 GMT+1

Oscar Bobb gjorde sitt første mål for Manchester City i 3-2-seieren mot Røde Stjerne i mesterligaen. 20-åringen Micah Hamilton debuterte med en klassescoring.

Oscar Bobb

Røde Stjerne - Manchester City 2-3
Borteresultatet i Serbia betyr at City ender puljespillet i Europas gjeveste klubbturnering med full pott (18 poeng).
Etter snaue 20 minutter mottok Hamilton ballen ute til høyre i banen. Med en flott finte skaffet han seg rom og banket ballen i mål bak vertenes sisteskanse.
Et drøyt kvarter ut i andre omgang la Bobb lekkert på på til 2-0 i det som var nordmannens første kamp fra start i Champions League.
Røde Stjerne yppet seg med flere gode sjanser i løpet av oppgjøret, og med et kvarter igjen lyktes omsider vertene og satte inn 1-2-reduseringen. Drøyt fem minutter før slutt scoret Kalvin Phillips City sitt tredje mål fra straffemerket. På overtid skapte serberne på ny liv i kampen, men bortelaget holdt unna.
Manchester City har ikke tapt en kamp i Europa siden mesterligaexiten i semifinalen mot Real Madrid i mai 2022.
Pep Guardiola gjorde tirsdag hele ni endringer på laget fra 2-1-seieren mot Luton i serien sist helg. Ederson, Rodri, Ruben Dias og Phil Foden var blant stjernene som ble hvilt fra start. Erling Braut Haaland har trøblet med en belastningsskade i foten den siste uken, og spydspissen manglet i troppen mot serberne.
Røde Stjerne ender på sin side som jumbo i gruppa, og det blir dermed ingen europacupspill i Beograd over nyåret. RB Leipzig var klar som puljetoer bak City før onsdagens kamper. Tyskerne slo Young Boys 2-1.