Populære sporter
All sport
Vis alt

Kruttsterk Brann-seier etter absurd oppladning

Carl Henning Biørnstad

Oppdatert 22/11/2023 klokken 21:01 GMT+1

Dramatikken startet allerede på vei til kveldens Champions League-kamp for Brann-kvinnene.

Brann-spillerne jubler etter at Larissa Crummer har satt inn 1-0.

Foto: NTB

Brann - Slavia Praha 1-0
– De ble hentet i Sandviken-området da det var full stans i tunnelen.
Det sier operasjonsleder Terje Magnussen ved Vest politidistrikt til Bergensavisen. Etter en ulykke i Fløyfjellstunnelen måtte nemlig seks Brann-spillere ty til utradisjonell hjelp for å rekke kveldens Champions League-batalje mot tsjekkiske Slavia Praha.
De seks spillerne Marit Bratberg Lund, Martine Østenstad, Rakel Engesvik, Maria Brochmann, Karoline Haugland og Sandra Stavenes endte opp med å få skyss av politiet bort til Brann Stadion.
Det skrev TV 2 like før kampstart.

Crummerhus

Bratberg Lund, Haugland, Østenstad og Engesvik startet alle for det rødkledde hjemmelaget.
Det gjorde derimot ikke profilene Rikke Nygard, Andrine Hegerberg, Nanne Ruuskanen og Mille Aune, som alle måtte se kampen fra tribunen grunnet skader.
Tross skader på flere stjerner, så var det hjemmelaget fra Bergen som hadde initiativet i store deler av kampen. Godt anført av spiss Larissa Crummer, som etter 21 spilte minutter stanget hjemmelaget i ledelsen.
– Jeg har ikke scoret med hodet før, så det føltes godt. Vi har jobbet en del med avslutninger ved lengste stolpe, sa Crummer til TV 2 etter kampslutt.
En sterk scoring av 27-åringen fra Australia, som kun noen sekunder tidligere var en-mot-en med Slavia-keeper Lukasova, men der sisteskansen hindret forsøket.

Full pott

Crummers 1-0-scoring ble kampens eneste nettkjenning, og Brann kunne dermed juble for nok en seier i Champions League-gruppespillet.
Med nok en seier og tre nye poeng i banken for Brann, står de med full pott og seks poeng etter to spilte kamper i Champions League. Forhåndsfavoritt Lyon vant også sin kamp, og med en betydelig bedre målforskjell ligger Ada Hegerberg og resten av det franske laget foran Brann i gruppa.
Det ser med andre ord svært lyst ut for avansement for Martin Ho og co.
PS: Den norske trioen Christos Zafeiris, Conrad Wallem og Sheriff Sinyan spiller alle for herrelaget til Slavia Praha.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame