Populære sporter
All sport
Vis alt

Haaland og City møter «Moi» og Meling i åttedelsfinalen

AvNTB

Publisert 18/12/2023 klokken 12:23 GMT+1

Det blir dansk motstand på Manchester City i Champions League første utslagsrunde. Tittelforsvareren fikk FC København i mandagens trekning.

Erling Haaland

Foto: Getty Images

Der var City i bollen for puljevinnere og styrte automatisk unna tungvektere som Real Madrid, Barcelona og Bayern München.
Erling Braut Haaland og co. kjemper om å bli første engelske lag til å forsvare tittelen i den gjeveste europacupen siden Liverpool gjorde det i 1978.
Sist sesong vant Manchester City 1-0 i finalen mot Inter. En reprise av den duellen var blant mulighetene i Uefas trekning.
England har kun med to lag til cupspillet. Arsenal vant også sin gruppe, mens både Manchester United og Newcastle endte sist og er ferdigspilt i Europa for denne gang.
For første gang på sju år blir Arsenal en del av utslagsfasen i mesterligaen. Martin Ødegaards lag er likevel blant favorittene til å vinne turneringen. Første hinder på veien blir Porto.
Første bolk av åttedelsfinalene spilles 13.-14. og 20.-21 februar, mens returkampene er lagt til 5.-6. og 12.-13. mars. Både City og Arsenal spiller kamp to på hjemmebane.
I trekningen kunne ikke klubber fra samme nasjon settes opp mot hverandre. Man kunne heller ikke få samme motstander som i gruppespillet.
CL-finalen arrangeres på Wembley i London 1. juni.
(©NTB)
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame