• Se Partizan Beograd - Molde torsdag fra klokken 20.30 på Eurosport Player , Dplay og MAX.
ZAGREB / OSLO (Eurosport.no):
Rosenborg er to kamper unna gruppespillet i Champions League. Nest siste hinder er det vriene bortemøtet i den kroatiske hovedstaden.
Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38
Den slags kamper er ikke hverdagskost for spillerne i trønderklubben, og Mike Jensen nøler ikke med å rangere den foran alle tidligere oppgaver han har stått overfor som RBK-spiller.
– Ja, det er den viktigste og største kampen. Vi er mye tettere på den helt store drømmen og den helt største scenen, sa han på pressekonferansen tirsdag kveld.
Midtstopper Tore Reginiussen har vært med på store ting tidligere, men gleder seg også.
– Man kjenner alltid litt spenning, det blir en tøff kamp, garantert. Men jeg føler vi går til kampen med litt senkede skuldrer. Vi gleder oss veldig, sier Tore Reginiussen til Eurosport.
– Vi har selvfølgelig en voldsom lyst til å komme oss videre. Troen har vi. Vi må ta de sjansene vi får, for det er ikke sikkert vi får så mange, legger han til.
– Med tanke på enkeltstående kamper er dette det vi har arbeidet mot og jobbet for. Vi vant ligaen i fjor og har brukt treninger og hver kamp for å ha muligheten til å komme til gruppespillet, sa Jensen videre.
Med seg på den offisielle pressekonferansen hadde han naturlig nok trener Eirik Horneland. Han er enig i kapteinens vurderinger rundt viktigheten av oppgjøret i Zagreb.
Horneland er tydelig på at det gjelder å bruke spenningen som omgir kampen til noe positivt.
– Å treffe rett mental inngang til disse to kampene er helt essensielt hvis skal klare å komme oss videre. Det er mye spenning og store oppgjør. Men det er viktig at det ikke bikker over til at vi blir engstelige.
RBK-sjefen nølte ikke med å utrope hjemmelaget til favoritt foran dobbeltkampen mot hans egne gutter.
Returkampen spilles på Lerkendal kommende tirsdag.
(Eurosport/©NTB)
Sett denne?
Eliteserien
Senket klubben som ikke ville ha han nok en gang: – Kreves noe spesielt
30/10/2021 PÅ 17:55
Eliteserien
Kalt «Judas» da han vraket RBK – i kveld ble han VIF-helt på Lerkendal
17/10/2021 PÅ 18:53