Rosenborg har et tungt utgangspunkt før kamp to i Champions League-kvalifiseringens kamp to, med 0-2 i sekken fra det første oppgjøret mot Dinamo Zagreb.
Disse er Eirik Hornelands utvalgte til oppgjøret:
Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38
André Hansen - Vegard Eggen Hedenstad, Tore Reginiussen, Even Hovland, Birger Meling - Mike Jensen, Marius Lundemo, Anders Konradsen - David Akintola, Alexander Søderlund, Samuel Adegbenro.
På benken sitter Arild Østbø, Gustav Valsvik, Anders Trondsen, Gjermund Åsen, Erik Botheim, Emil Ceide og Yann-Erik de Lanlay.
Det er det eksakt samme laget som tapte i Kroatia i første kamp. Det er også de samme elleve som startet mot Stabæk i forrige serierunde.
Rosenborg er altså nødt til å score minst to mål for å ha mulighet til å komme seg til gruppespillet i Champions League. Dersom Zagreb scorer én gang, må RBK vinne med minst tre mål for å komme seg til det gjeveste selskapet i europeisk klubbfotball.
Til RBK.no sier formspiller Anders Konradsen dette før kamp:
– Det blir tøft, men vi har absolutt troen. På Lerkendal er vi skikkelig på gang for tiden og vi skal få truet backfireren deres bedre enn vi gjorde i Zagreb, sier Konradsen.
Dinamo Zagreb-laget er for øvrig også uendret fra det første oppgjøret.
Eliteserien
Senket klubben som ikke ville ha han nok en gang: – Kreves noe spesielt
30/10/2021 PÅ 17:55
Eliteserien
Kalt «Judas» da han vraket RBK – i kveld ble han VIF-helt på Lerkendal
17/10/2021 PÅ 18:53